Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan nővel, aki nem akar közös kaszán lenni?

Figyelt kérdés

Ezt leszámítva jó a kapcsolat.

Vagy félti a pénzét tőlem, vagy titkolni akarja, mennyit keres.

2017. dec. 15. 14:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, nekem már az sem világos, hogy " nem tudja miért kap ennyit". Ez úgy értendő, hogy nem tudja mit dolgozik a párja? Mert az azért " kicsit" furcsa lenne egy kapcsolatban.
2017. dec. 15. 19:08
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
Dugod és kész. A pénzed gyűjtögeted és ha jön egy olyan nő, akivel lesznek hosszú távra tervek, lelépsz. Természetesen, a pénzeddel együtt.
2017. dec. 15. 19:26
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
#32: Talán épp itt a gond. Nem bízik még ennyire benne. Talán épp attól tart, hogy csak dugja, aztán lelép. Esetleg az ő pénzével együtt...
2017. dec. 15. 19:33
 34/39 A kérdező kommentje:

Valóban jobb lenne egy minimálbéres nő mellet, aki felnéz rám és ki van nekem szolgáltatva. Tudom, hogy a párom mit dolgozik, csak azt nem tudtam, hogy ilyen jól keres. Voltam is már a munkahelyén, nem látszik egy extra helynek.

Ezért is kéne osztoznunk a keresetünkön, hogy ne legyen köztünk kirívó a különbség. És persze nem is tudna titokban költekezni.

2017. dec. 16. 10:37
 35/39 anonim ***** válasza:
Szoval lenezed magad es meg a penze is kene. :D
2017. dec. 16. 11:01
 36/39 anonim ***** válasza:

"s persze nem is tudna titokban költekezni."

És hogy akarsz úgy mégis beleszólni abba, hogy mire költekezik? Az ő pénzével? Hm?

Milyen alapon szabnád meg, hogy pl,

"-Drágám, ne fizess ennyit azért a ruháért, mert az én keresetemhez képest az drága! Ez túlzás!

- Ok, lehet a te keresetedből nem engedheted meg, de én meg megengedhetem magamnak, elvégre ezért dolgozok.

- De én nem akarom, hogy ennyit költs magadra.

- ?..."

Én kiröhögnélek, már bocs, de ez vicc.

Szerintem rohadtul szét fogtok menni, ha ennyire bele akarsz pofázni, hogyan és mire költi a pénzét.

Más nőknek a hapijai fizeti az extra "kiadásait", és vesz neki drága ajándékokat.

Az egy dolog, hogy te ezt nem engedheted meg magadnak, így még mindig lehetne ebből egy normális kapcsolat, ha a nőt ez nem zavarja.

De amit te művelsz ez a kontroll, úgy, hogy a kezed a bilibe lóg, mert te keresel kevesebbet, enyhén szólva vicces..

Nem vagytok egy súlycsoportban, ennek a kapcsolatnak annyi lesz, ha a nőnek van esze. És nekem nagyon úgy tűnik, hogy te igen az anyagiakra mész ebben a dologban..

Nagyon gáz vagy, hogy máson próbálsz élősködni.

2017. dec. 16. 11:33
 37/39 Sunshinedoll ***** válasza:
Jól is teszi. Rengeteg ember akarja lenyúlni a párját anyagilag, és pasiból is sok ilyen van. Ha nincsenek ilyen szándékaid, akkor nem kéne, hogy gondot okozzon a külön kassza.
2017. dec. 16. 12:49
 38/39 anonim ***** válasza:

"Valóban jobb lenne egy minimálbéres nő mellet, aki felnéz rám és ki van nekem szolgáltatva"

Csak kibújt a szög a zsákból. Kis komplexusos pöts vagy.

"Ezért is kéne osztoznunk a keresetünkön, hogy ne legyen köztünk kirívó a különbség. És persze nem is tudna titokban költekezni."

Tudod mit, keress te is többet. Gold digger vagy.

Vágnálak ki, mint macskát szarni ilyen kijelentések után.

2017. dec. 16. 12:58
 39/39 anonim ***** válasza:
Na csak kiderült, hogy tényleg kontrollálni akarod és kiszolgáltatottnak látni, mert zavar, hogy nem uralkodhatsz fölötte. Ha ennyire zavar, hogy van pofája többet keresni, és jól érezni magát a SAJÁT pénzéből, akkor keress egy mInimálbérest, ahogy mondtad. Bár szerintem nem a pénzen múlik az, hogy valakinek van tartása, és nem hagyja, hogy valaki basáskodjon fölötte. Mondjuk leginkább kíméld meg az összes nőt saját magadtól, úgy jártok a legjobban. (Zárójelben megjegyzem, hogy a gazdasági erőszak a párkapcsolati erőszak egyik formája.)
2017. dec. 16. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!