Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan nővel, aki nem akar közös kaszán lenni?
Ezt leszámítva jó a kapcsolat.
Vagy félti a pénzét tőlem, vagy titkolni akarja, mennyit keres.
Kicsit szebben is megfogalmazhatnad a vagyaidat, kerdezo. Ez igy nagyon bunko. Elhiszem, hogy a te koordinata-rendszeredben ez igy helyes, de ha valakit szeretunk akkor igyekszunk nem ilyen szamonkeroen fogalmazni. Plusz nem tudom nalatok hogy megy, de mi a parommal meg szoktuk indokolni a donteseinket. "Szeretnem, mert...", "Nem szeretnem, mert...". Egy budos szot nem mondtal arrol, hogy a parod miert nem szeretne. Igy hogy segitsunk? Teljesen egyoldalu kinyilatkoztatasokat teszel.
Amugy meg visszaterve a kerdeshez: megis miert ne felthetne a penzet? Talan husz eve egyutt vagytok joban-rosszban, ket gyerekkel, vagy csak ugy elvagytok? Se a jog nem kot ossze titeket, se elmult evtizedek.
"Nőkhöz képest sok a pénze, ezt szeretném tudni, hogy miért kap ennyit és mire költi és félre is szeretnék vele rakatni a későbbiekre."
Na, itt végleg elástad volna magad előttem.
"Én viszont tudni akarom, hogy mikor mire költ és pontosan mennyit keres."
Na, vágnálak is kik ha te bele akarnál szólni abba, hogy AMIT ÉN MEGKERESEK, azt ÉN mire költöm. Eszem megáll.
Maximum akkor szólhatnál bele, hogy a csajod mire költi a pénzt, ha a te keresetedből élnétek. De amíg nincs így, és nem szenvedélybeteg, stb, addig -bocsánat-de ebben "kuss van".
N
No vagyok, tobbet keresek mint a parom es en akartam kozos kasszat amivel srmmi bajom nincs. A parom tudja mennyit keresek, ott vannak a fizetesi kivonatok barmikor belenezhetne (nem teszi). Nekem alap , hogy nincs titkom a parom elott, nem szol, hogy mire koltok, de megbeszeljuk mindig. Ezt nevezil kozos eletnek -mi igy gondoljuk.
A kerdezo aggalyait vhol ertem, multkor egy csaj aggodotz hogy a parja elott 3 honapja titkolja h erotikus masszazst vegez es biztos furcsallani fogja mibol van ennyi penze. Szoval vhol megertem a kerdest megha eleg kovetelozo is.
ki orulne ha a csaja/pasija igy keresne penzt?!
Mi közös kasszán vagyunk összeköltözés óta, azóta meg össze is házasodtunk. Mindketten ezt tartjuk kényelmesnek, feleslegesnek tartjuk számolgatni, ide-oda tologatni, felezgetni a pénzt. Nekünk így jó.
Először azt írtam volna, hogy ha nem tetszik, hogy a párod nem akar közös kasszát, keress mást. Most már, hogy láttam a 15. kommentedet, azt írom, hogy a hozzáállásod tragédia. Te követelőzöl, és rá akarod erőszakolni a másikra az akaratodat. Ez pedig nem helyes és nem jó.
A közös és a külön kassza is addig van rendben, amíg ez közös döntésen alapul, és nincs vita belőle, mert mindkét fél ugyanazt akarja. Te viszont már átestél a ló túloldalára. Ha ennyire nem akarja veled megosztani a barátnőd a pénzét, sőt, még azt sem mennyit keres, annak oka van. Te magad! Őszintén meg is értem, csak azt nem, hogy miért van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!