Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan nővel, aki nem akar közös kaszán lenni?

Figyelt kérdés

Ezt leszámítva jó a kapcsolat.

Vagy félti a pénzét tőlem, vagy titkolni akarja, mennyit keres.

2017. dec. 15. 14:45
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
63%
Legyen mindenkinek saját kaszája! Nem olyan nagy összeg.
2017. dec. 15. 14:48
 2/39 anonim ***** válasza:
59%
Miértz zavar téged a külön kassza?
2017. dec. 15. 14:52
 3/39 anonim ***** válasza:
73%
En nőként nem preferalom a közös kasszát. Azt tudom ajanlani, hogy próbálj meg beszelni vele, mond el neki miert szeretnél közös kasszát, talán megérti es belemegy. Ha nem akkor viszont legyetek külön kasszan.
2017. dec. 15. 14:52
 4/39 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem semmi gond a külön kasszával, sőt.
2017. dec. 15. 14:59
 5/39 anonim ***** válasza:
8%
Mi a gond? Veszekedés, hiszti nincs, dugás van, akkor mit akarsz még?? Ma, nem hogy közös kassza, még össze költözni sem akarnak. A mai kapcsolatok döntő többsége a szexről szól. Mi, kivételek vagyunk, mer hosszú távra terveztünk, közös házzal, gyerekkel. Ezt nehéz megvalósítani, ha mindketten külön szétszórjuk a pénzt. Na és az sem lett volna jó, ha hajnal kettőkor nekem kell szaladni pelusért, mert én vagyok soros a fizetésben.
2017. dec. 15. 15:02
 6/39 anonim ***** válasza:
76%
Semmit. Elfogadni egyelőre. Később még alakulhat.
2017. dec. 15. 15:02
 7/39 anonim ***** válasza:
19%
Amíg nincs gyerek semmi értelme a közös kasszának. A közös költség legyen kifizetve, a többihez meg semmi köze a párodnak. Én sem akarok közös kasszát, pedig párom keres többet. Szimplán csak nem látom értelmét, mert minimális a közös kiadásunk, a kiadások nagy része egyéni cél, amit nem az ő pénzéből fogok megvalósítani. Egy érett kapcsolatban a külön kassza sokkal jobban működik. A közös kassza ott kell, ahol az egyik fél jobb anyagiak között akar élni, mint amit előteremt magának, vagy pedig az egyik fél ellenőrizgetni akarja a másikat és nem bízik a pénzügyi döntéseiben.
2017. dec. 15. 15:03
 8/39 anonim ***** válasza:
79%
Úgy akar magára költeni, hogy ne szólj bele, mire mennyit költött. Kozmetikus, fodrász, drága parfümök. Azt a bizonyos összeget magára akarja költeni, anélkül, hogy bárki beleszóljon.
2017. dec. 15. 15:07
 9/39 anonim ***** válasza:
52%

"A közös kassza ott kell, ahol az egyik fél jobb anyagiak között akar élni, mint amit előteremt magának, vagy pedig az egyik fél ellenőrizgetni akarja a másikat és nem bízik a pénzügyi döntéseiben."

Vagy ahol van bizalom, és nem akar a két fél macerát, hogy most éppen ki fizetett utoljára, te fizess, én fizetek, stb. A közös kassza ezerszer egyszerűbb ;)

2017. dec. 15. 15:11
 10/39 anonim ***** válasza:
48%
Külön kasszával sem számolgatjuk, hogy ki mit fizet. Aki úgy gondolja az fizet, ennyi. Nem majd kiszámolom hogy én 300 forintot költöttem ő meg 200at hogyne... De most azért, mert van egy hónapban 50 ezer közös költség minek bedobni fél millát a kasszába?
2017. dec. 15. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!