Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan nővel, aki nem akar közös kaszán lenni?
Figyelt kérdés
Ezt leszámítva jó a kapcsolat.
Vagy félti a pénzét tőlem, vagy titkolni akarja, mennyit keres.
2017. dec. 15. 14:45
1/39 anonim válasza:
Legyen mindenkinek saját kaszája! Nem olyan nagy összeg.
2/39 anonim válasza:
Miértz zavar téged a külön kassza?
3/39 anonim válasza:
En nőként nem preferalom a közös kasszát. Azt tudom ajanlani, hogy próbálj meg beszelni vele, mond el neki miert szeretnél közös kasszát, talán megérti es belemegy. Ha nem akkor viszont legyetek külön kasszan.
4/39 anonim válasza:
Szerintem semmi gond a külön kasszával, sőt.
5/39 anonim válasza:
Mi a gond? Veszekedés, hiszti nincs, dugás van, akkor mit akarsz még?? Ma, nem hogy közös kassza, még össze költözni sem akarnak. A mai kapcsolatok döntő többsége a szexről szól. Mi, kivételek vagyunk, mer hosszú távra terveztünk, közös házzal, gyerekkel. Ezt nehéz megvalósítani, ha mindketten külön szétszórjuk a pénzt. Na és az sem lett volna jó, ha hajnal kettőkor nekem kell szaladni pelusért, mert én vagyok soros a fizetésben.
6/39 anonim válasza:
Semmit. Elfogadni egyelőre. Később még alakulhat.
7/39 anonim válasza:
Amíg nincs gyerek semmi értelme a közös kasszának. A közös költség legyen kifizetve, a többihez meg semmi köze a párodnak. Én sem akarok közös kasszát, pedig párom keres többet. Szimplán csak nem látom értelmét, mert minimális a közös kiadásunk, a kiadások nagy része egyéni cél, amit nem az ő pénzéből fogok megvalósítani. Egy érett kapcsolatban a külön kassza sokkal jobban működik. A közös kassza ott kell, ahol az egyik fél jobb anyagiak között akar élni, mint amit előteremt magának, vagy pedig az egyik fél ellenőrizgetni akarja a másikat és nem bízik a pénzügyi döntéseiben.
8/39 anonim válasza:
Úgy akar magára költeni, hogy ne szólj bele, mire mennyit költött. Kozmetikus, fodrász, drága parfümök. Azt a bizonyos összeget magára akarja költeni, anélkül, hogy bárki beleszóljon.
9/39 anonim válasza:
"A közös kassza ott kell, ahol az egyik fél jobb anyagiak között akar élni, mint amit előteremt magának, vagy pedig az egyik fél ellenőrizgetni akarja a másikat és nem bízik a pénzügyi döntéseiben."
Vagy ahol van bizalom, és nem akar a két fél macerát, hogy most éppen ki fizetett utoljára, te fizess, én fizetek, stb. A közös kassza ezerszer egyszerűbb ;)
10/39 anonim válasza:
Külön kasszával sem számolgatjuk, hogy ki mit fizet. Aki úgy gondolja az fizet, ennyi. Nem majd kiszámolom hogy én 300 forintot költöttem ő meg 200at hogyne... De most azért, mert van egy hónapban 50 ezer közös költség minek bedobni fél millát a kasszába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!