Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnök ki akar kezdeni velem, de van barátom mit csináljak? Kétségbe vagyok esve.
Még nincs meg a szakmám és gyakorlati helyen nagyon szívóztak velem a beosztottjai. Én meg nem tudok elmenni más helyre mert nincsen más sajnos ezért kénytelen vagyok itt lenni.
és hát kiborultam, hogy hiába tettem meg mindent soha semmi nem volt jó és hát a mosdóban elbőgtem magam.
A főnök meg észrevett és kihúzta belőlem és hiába könyörögtem neki hogy ne mondjon a munkásoknak semmit, mondott mert utána nem szívóztak.
Viszont utána állandóan zaklatott a főnök hogy feküdjek le vele. Én meg hárítottam, van barátom és szeretem és nem akarnék.
De félek hogy kirúg és ha kirúg, akkor nem tudom megcsinálni a szakmám és vége a sulinak.
Tehát vagy a szakmám bánja vagy a kapcsolatom, ha mégis megteszem.
Elmondtam a barátomnak és mondtam hogyha hazakísér akkor talán nem lesz gond mert a főnök célozgatott rá, hogy majd meló után. De a barátom azt mondta hogy ő nem jön el, majd én megoldom.
És iszonyatosat csalódtam benne és azóta sírok, mert ha eljött volna konfliktus nélkül szépen meg lehetett volna oldani, de így nem tudom mi lesz.
És csalódtam hogy nem áll mellettem és nem segít.
Mit csináljak most, engedjek mégis a főnöknek? Ő csak kihasználni akar, de így lesz szakmám.
A kapcsolatommal meg nem tudom mi lesz, most megrendültem benne hogy akarom-e így folytatni ha a pasim ennyire nem veszi komolyan a bajaimat és nincs mellettem.
Mit tennétek a helyemben?
Vagy döntsek egy harmadik megoldás mellett, hagyjam a sulit is, pasit is? Azért sajnálnám mert csak 1 évem van a suliból és nem tudom mihez kezdhetnék szakma nélkül.
engedjek mégis a főnöknek?
Dehogy engedj! Meg vagy te húzatva?
Vedd fel egy telefonra amiket beszél neked a főnök, amikor szexre invitál vagy zsarol és irány a rendőrség. Ne viccelj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!