Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom egy súlyosan nárcisztikus férfihoz ment feleségül, és erre csak most jöttem rá. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Eddig csak elkönyveltem az illetőt úgy, hogy egy nagyképű fasz. De sajnos ennél sokkal többről van szó. Most olvastam egy pár cikket a témáról, és félelmetesen igaz a pasira szinte minden. Folyamatosan fényezi magát, ő mindenhez ért. Nincs gyereke, de jobban tudja, hogyan kellene nevelnem az én két gyerekemet. Türelmetlen a gyerekeimmel, leordítja őket, fegyelmezi őket. Egyszerű házalós munkája van (porszívókat, víztisztítókat árul) de ő Magyarország "legjobb üzletkötője". Sikereit felnagyítja, hazudozik, manipulál. Elmeséltem neki, hogyan halt meg egy ismerősöm balesetben, azt mondta, megérdemelte, minek ment oda. Ha valamiben kijavítják, mert egyértelmű hülyeséget mondott, abszolút letagadja, akkor is neki van igaza. Semmi türelme nincs emberekhez, leszar mindenkit, de elmondása szerint a legnyugodtabb ember a földön. Úgy gondolja, neki mindent lehet, anyámnál felteszi a lábát az asztalra. A körülöttük levőket pedig felhasználja arra, hogy őt csodálják. Engem persze utál, és csak most jöttem rá, azért, mert nem veszem be a patológiás hazugságait a sikereiről. A húgomnak nem merek szólni, de szerintem biztosan szenved tőle. Annak ellenére, hogy őszinte csodálója. Mégis mit lehet tenni? Szerintem így tönkre fogja tenni a húgomat. Ha ráébresztenek egy ilyen embert arra, hogy mi is a betegsége, állítólag teljesen kiszámíthatatlanná válhat. Húgomnak sem merek erről beszélni.2017. dec. 14. 20:48
11/13 anonim válasza:
Igen, és?!
Neked ehhez semmi közöd. Ha a húgod segítséget kér, AKKOR éy bármit is.
12/13 A kérdező kommentje:
Carragher_x látom nem hat meg túlzottan a probléma és az áldozatot hibáztatod. Meg hogy belepofázok más dolgába. A húgomról van szó, és épp ezért nem szóltam senkinek, mert nem akarok a helyzeten tovább rontani, de nem szeretném, ha a húgom tönkremenne. Ez amolyan 22-es csapdája. És bizony a húgom panaszkodik, csak nem nekem. Anyukámtól hallom a hajmeresztő sztorikat vissza. És a tünetek teljesen megfelelnek a nárcisztikus személyiségzavarnak, ehhez semmi kétség nem fér.
2017. dec. 15. 19:42
13/13 Carragher_x válasza:
"az áldozatot hibáztatod"
Aki kicsoda? Lévén a húgodról egy rossz szót sem mondtam, így te lennél az? Mitől vagy te áldozat?:D:D:D
"És bizony a húgom panaszkodik, csak nem nekem"
Magyarul az egyik féltől tudsz vmit vagyis még azt se, merthogy még azt is másodkézből, de persze ezeket a hajmeresztő dolgokat valahogy pont kifelejtetted a kérdésből, hisz miért is lenne fontos:)
"ehhez semmi kétség nem fér."
Bizony, hisz a Kiskegyedben a horoszkóprovat melletti keretes írás is egy az egyben passzol az illetőre:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!