Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akinek nárcisztikus a társa? Hogy lehet elviselni?
Figyelt kérdés
Válás gyerekkel?2017. nov. 9. 14:57
1/6 anonim válasza:
Az volt , elviselhetetlen.
valtam, 2 gyerekkel.
A legjobb dontes volt!
3/6 anonim válasza:
Apámnak.
Ő valahogyan elviseli, számomra rejtély, hogyan - ja, igen, éjjel-nappal dolgozik, csak ne legen otthon -, engem tönkretett az a pitsa.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A láthatás hogy alakul? Mennyire érdeklik a gyerekei? Vagyonmegosztás?
2017. nov. 9. 18:20
5/6 anonim válasza:
1. Vagyok: latszolag erdeklik a gyerekek bar meg arra se nagyon figyel. A nagy 19 honap alatt 2x aludt nala, heti 1x megy du. 2-3 orara max. A kisebb sincs ott tul sokat, 2x viszi edzesre, havi 1 max 2 ottalvas. Ha vihetne oket akkor nem er ra, ha veletlen programunk van akkor pont akkor vinne oket es kiveri a balhet. Azota se beszelunk, targyalas most jon majd az utolso. Gyt-t nem fizet.
6/6 Sunshinedoll válasza:
Nekem volt ilyen párom, nem lehet őket elviselni. Egyre csak rosszabb és rosszabb lesz. Én mondjuk szerencsés voltam, mert pár hónap után kiütközött ez a dolog és ki tudtam lépni a kapcsolatból, évek után, főleg gyerekkel biztos, hogy nehezebb, de akkor is az a legjobb (sőt, egyetlen jó) megoldás, ha otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!