Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus, pszichopata pasi egyetlen szava sem lehet igaz?
Nem sokáig voltunk együtt hála az égnek.
Ott kezdtem el gyanakodni, amikor már saját maga keveredett bele a hazugságaiba, és hisztiben tört ki, ha észrevette, hogy átlátok rajta, majd letagadott mindent, elővette a kedvenc frázisát, miszerint elmebeteg vagyok, kezeltetni kéne, tévképzeteim vannak, azért emlékszem olyasmire is, amit ő nem mondott. Na, igen.
Az, hogy nem érzett irántam semmit, azt tudom, mondjuk saját magán kívül kétlem, hogy szeretne bárkit is.
Viszont nagyon sokszor mondta, hogy nagyon szépnek látja az alakom, nem volt még ennyire szép testű nője, majd a végén amikor szakítottunk, még egyszer megmondta, hogy amugy csak az alakom miatt jött velem össze, mert az tényleg nagyon jó.
Vajon ebben is hazudott, vagy a testem tényleg találhatta szépnek?
(nem akarok tőle semmit)
Valószínűleg igazat mondott, de nyilván nem mondhatunk semmi biztosat. Egy "jó nő" erősítheti a saját magáról kialakított képét, ami egy ilyen embernél nyilván fontos.
De amúgy miért fontos ez? Te is meg tudod állapítani, hogy jó alakod van-e, nem hiszem, hogy ponet ennek a fickónak a véleményén kéne rugóznod.
Miért ne lehetne?
Próbálj meg egyszer konzekvensen, állandóan hazudni mindenben. ELárulom, hogy nem sokáig fog menni: az emberek elsöprő többsége észreveszi a nyilvánvaló hazugságokat.
Egyébként hogy még szakítás közben is "elismerte", az azt jelenti, hogy ő szépnek találta a tested.
"elővette a kedvenc frázisát, miszerint elmebeteg vagyok, kezeltetni kéne,"
Az ilyen emberek szerint mindenki más beteg, aki átlát rajtuk.Nem gyógyíthatóak.
És az is igaz, hogy önmagukon kívül szeretetre mások felé nem lesznek képesek soha.Exem ugyanez volt.
Abban viszont mondhatott igazat, hogy a tested volt a vonzó számára benned.A szakításnál történő ismétlés is erre utal.De inkább csak azért mondhatta az én véleményem szerint, hogy ezzel még 1x beléd rúgjon utoljára, hogy semmi más értékes nincs benned a testednél.Tehát, csak megalázni akart.Szóval ne vedd bóknak.
Engem nem érdeklne,tetszett-e az alakom egy ilyen féregnek,örülnék,hogy szabadultam tőle.Bàr én nàrcisztikussal bele sem kezdenék.Hamar kiszúrom őket és abszolut nincs türelmem a hülyékhez.
Szerintem valami megbízható,normàlis ember véleményét kérd az alakodról,ha màr a sajàt szemednek nem hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!