Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom egy súlyosan nárcisztikus férfihoz ment feleségül, és erre csak most jöttem rá. Mi a teendő?
hagyd őket békén..
ha a tesód segítséget kér, akkor segíts, de amúgy ne avatkozz bele..
én is utálom a sógoromat, de boldoggá teszi a nővéremet, legalábbis próbálkozik vele..
ha próbálsz beleszólni, csak megharagítod a húgod és nem tud majd hozzád fordulni, ha esetleg szüksége lenne rá
Hagyd őket békén.
Ha téged zavar ne engedd be
''Nincs gyereke, de jobban tudja, hogyan kellene nevelnem az én két gyerekemet''.
''Türelmetlen a gyerekeimmel, leordítja őket, fegyelmezi őket.''
Mert hagyod ,küld el a jo budős pcsába és rakd ki a francba.
n25
Sajnos ehhez nem sok közöd van.
Ha a te férjed lenne, akkor adnék tanácsot, de őt a húgod választotta.
22/N
Akkor fordítsuk le magyarra a monológod:
Utálod a tesód férjét, mert számodra kiállhatatlan, majd a nők lapja-google kombóval rögtön diagnosztizáltál is nála egy személyiségzavart az ebéd és a vacsora között:D
A teendő? Semmi, a húgos majd eldönti, hogy kivel akar együtt lenni és kivel nem. Mondjuk ha mégis úgy határozol, hogy belemászol az életébe, akkor nem lepődj meg, ha végül te kerülsz körön kívülre, teljes joggal.
Tipikus magyar mentalitás nem velük történik, ignorálják. Ugyanez a tanácsoknál is, hagyd annyiban, nem veled történik meg, mit foglalkozol vele.
Volt itt egy kérdés, hogy mit tennél ha azt látnád, hogy egy pasi ver egy nőt és nem hiszed el, de a legtöbben azt írták, hogy nem szól bele, nem érdekli, biztos megérdemelte, max. rendőrt hívna, de utána lelépne. Nos, mondjuk én ezek után semmin nem csodálkozom.
Tehát a testvéred, de sz@rd le, az ő élete. Szerintem meg beszélj vele, akár többször is!
Amúgy meg, ha a gyerekeimet egrecérozná, hamar egy pofon gazdájaként találná magát. Vele is beszélhetsz, hogy fogja vissza a semmire nagy pofáját, vagy nagyon megbánja. Jól felhúzott engem ez a sztori meg a válaszolók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!