Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadt ki, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki, hogy nem főztem?

Figyelt kérdés

6 féle kaja van otthon.

Leves is, illetve 5 főétel közül mindhez alapanyagok, bármit el tudtam volna készíteni, mire hazaér.

Én kb 45 perce vagyok otthon. Nem mentem ma üzletbe, mivel halottfáradt vagyok, reggel 5 óta ébren, én is dolgozom.

Holnap reggel készültem, mert szabadnapos leszek végre.

Teljesen kiakadt, hogy mi az, nincs se 7. se 8. féle, neki egyik se kell azok közül, amiket készíteni tudok abból, ami itthon van, mire hazaér.

Felajánlottam, elmegyek a boltba most, de az nem jó, mert akkor vele egyidőben érek haza, és neki várni kell a vacsorájára.

Magamnak nem főztem, hideget ettem.

2017. dec. 14. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na én aztán elkényeztetem a férjemet, de ez még nekem is sok lenne.
2017. dec. 14. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es válaszolóval értek egyet!

Amúgy miért lett lepontozva? Mert nem akar rabszolga lenni a 21. században?

2017. dec. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!