Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat ha fiú 16 éves a lány 13? (de a lány nem úgy nézz ki mint egy 13 éves)
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:11
22/27 anonim válasza:
Ha a fiú nem annyira érett, mint valójában egy 16 éves srácnak kéne lennie, akkor működhet. De igazából egy 13 éves az még fiatal egy 16 éveshez. Ez olyan, mint én és egy 18 éves srác. Az a 16 éves srác (az én esetemben 18), már nem csak smárolni és a kezedet akarja fogni. De ha korán elveszíted a szüzességed, később biztosan megbánod. Inkább járj 13-14 éves korosztllyal. Az a neked való.
23/27 anonim válasza:
(előző vagyok)
Szerintem 16 és 18 műköhet. :)
15/L
24/27 anonim válasza:
Nem a külső számít, attól még ugyanúgy 13 éves. A külső nem növeli a kort.
25/27 anonim válasza:
szerintem nem, nekem 14évesen ien 23éves fiujaim voltak, én igy agyilag 15évesen nötem fel, és 16évesen kezdtem el komolyodni. 13 évesen még nagyon gyerek...
26/27 anonim válasza:
Szerintem működhet.nem minden pasi sexmániás fasz.
27/27 anonim válasza:
Szerintem simán működhet! És hogyha szeretitek egymást, akkor a kor tökmindegy, az csak egy szám... :) Én 12 éves lány vagyok, de 14-15-nek néznek...(külsőleg, belsőleg)! :D
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!