Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy kapcsolat ha fiú 16 éves a lány 13? (de a lány nem úgy nézz ki mint egy 13 éves)

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:11
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

Szerintem igen, ha komolyan gondoljátok mind a ketten, és nem szerencsétlenkedtek, mint én, és egy bizonyos fiú... Köztünk két év különbség van, de sehogy sem tudunk összejönni.

Egyébként: nem vagy te véletlenül ózdi? Olyan ismerős az írásod :D

14/L

2010. jún. 2. 19:08
 12/27 anonim ***** válasza:
Dehát neten keresztül mindenki ugyanazzal a betűtípussal ír, nem?
2010. jún. 2. 19:35
 13/27 anonim válasza:

Írás módra gondoltam, nem pedig betűtípusra. Egyébként meg ha már msn-ről beszélgetünk, akkor ott mindenki írhat más, és más betűtípussal.

14/L

2010. jún. 2. 19:44
 14/27 anonim válasza:
Persze működhet. Mármint biológiailag. Jogilag ugyanis BŰNCSELEKMÉNY 14 éven alulival b@szni!
2010. jún. 2. 20:50
 15/27 anonim válasza:

Természetesen a kinézet lényegtelen.

Ha 13 vagy és szerelmi alapon jársz pár évvel fiatalabb sráccal, akkor nincs semmi gond, de figyelembe kell venni, hogy egy 16 éves tini srácnak lesznek sexuális téren igényei. Namár most ha vártok is 1 évet mielőtt lefeküdnétek, esetleg csak felet, akkor is a srácot apád feljelentheti liliomtiprásért, amiért börtönt (nem sokat) kaphat, vagy éppen egyéb büntetést.

És ha barátnőid körében kiderülne, hogy szexeltél pároddal ilyen fiatalon, vagy gratulkálnak és elkezdődik ribanckodásod pályafutása és leszel olyan, mint egy discos lotyó, vagy kinevetnek, esetleg lenéznek.

Bocsánat a hosszú kommentért.

Persze kívánom, hogy ez a kapcsolatotok tényleg működjön és hogy a srác legyen türelmes. Naaaaaaaagyon türelmes.

2010. jún. 2. 21:02
 16/27 anonim válasza:

*bocs elírtam

**Pár évvel idősebb sráccal

2010. jún. 2. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban nem a külsőségek a legfontosabbak.:)

A lány kinézhet 20- nak is; nem az a lényeg, hanem az, hogy agyilag érett legyen. Bár a lányok még ilyen korban érettebbek a fiúknál, de még mindig nagyon gyerekek, másrészt pedig egy 16 éves fiúnak teljesen mások az igényei, mint egy 13 éves kislánynak... De egy próbát megér a kapcsolat, viszont nagyon ügyelj arra, hogy semmi olyat ne csinálj, amit nem akarsz, vagy amire a fiú kényszeríteni akarna! Csak akkor menj bele "olyan" dolgokba, ha te is akarod, bár szerintem nem ennyi idősen kellene elkezdened szexuális életet élned, de ez csak az én véleményem.:) Szóval, szerintem van rá esély, hogy működjön ez a kapcsolat, de ha majd idősebb leszel, pl.: 16-17, ő meg 19-20, akkor már nem fog ennyire számítani az a 3 év, most viszont én egy picit soknak találom. :)

2010. jún. 2. 22:00
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha nem sietitek el a dolgokat akkor jó ötlet.;)
2010. jún. 11. 19:40
 19/27 anonim ***** válasza:
leheeet :D
2010. jún. 11. 19:47
 20/27 anonim válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2010. jún. 11. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!