Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat ha fiú 16 éves a lány 13? (de a lány nem úgy nézz ki mint egy 13 éves)
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:11
2/27 anonim válasza:
nem,mert nem minden ak ülső,és még gyerek vagy nagyon
3/27 anonim válasza:
de igen!:) En tapasztalatbol mondom! En is 13 voltam es mar 1 eves kapcsolatom volt. De sajnos veget ert:(
5/27 anonim válasza:
szerintem még működhet is,főleg ha a fiú nem siettet semmi,és a lány se nagyon gyerek már,szóval sok sikert :)
6/27 anonim válasza:
Most őszintén...mi egy 13 éves lány, ha nem gyerek? Érett felnőtt? Ne vicceljetek már!
7/27 anonim válasza:
és egy idén 15 éves egy 18évessel? S:
8/27 anonim válasza:
15 meg 18 éves az semmi korkülömbség, de egy 13 éves lány.... hát nem hinném, hogy valami érett. Persze ha az idősebbik fél nem sietteti a dolgokat mint pl:szex, akkor lehetséges, hogy működik, ha megértitek egymást, egy hullámhosszon vagytok meg lehet próbálni ;)
9/27 anonim válasza:
Nem. És tökmindegy, hogy a 13 éves lány hogy néz ki és mit gondol magáról. Gyerek vagy még és ezen nem változtat semmi.
10/27 anonim válasza:
Nálunk ugyan így volt.. Ő 13 én 16
Bár ő a koránál valamivel érettebb én pedig éretlenebb vagyok (:
Jövő héten lesz 19 hónapja, hogy együtt vagyunk. Szerintem működhet:)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!