Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képzelte a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzelte a barátom, hogy arcon önt az italával?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk a barátommal és igen,lehet tényleg elgurult a gyógyszerem,mert otrombán beszéltem vele, bántó voltam és nem bírtuk túl kiabálni egymást,de akkor sem értem hogy gondolta,hogy leönt az innivalójával. Sió almalével amit kiöntöttem neki a poharába vacsora evés közben. Nem jellemző ránk egyáltalán,hogy ordibálunk, mert az nem vezet előre bennünket. Nem mondom,hogy nem volt már nagyobb összetűzésünk, de sosem fajult el idáig. Lehet azért borult ki,mert nem beszéltem vele még így,de erre az a válasza,hogy az arcomba csapja az italát? Ha valakit érdekel még azt sem lehet mondani,hogy most lendülünk át a nehéz időszakon,eloszlott a rózsaszín felhőköd. Már 5 éve együtt vagyunk és az esküvőt is tervezzük. Szeretjük egymást nagyon,még most is szeretem,de megalázva érzem magam és nem hiszem,hogy ezt érdemeltem volna. Én ilyet sosem csináltam volna vele!!! Ti szerintetek ez mennyire elfogadható viselkedés? Túl reagálom? Már kezdem azthinni,hogy velem van a baj. A barátom próbálta megbeszélni ezt velem, bocsánatot is kért. Már rögtön azután,hogy arcon öntött,de akkor pl csak annyit mondott,hogy bocsánat,de muszáj volt stb stb mert nem fogtam be stb aztán evett tovább. Most már máshogy hangzik a bocsánat kérés,de akkor sem érdekel jelen pillanatban.
2017. dec. 12. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

"Mondtam neki,hogy semmi köze hozzá! Nem kell rosszul éreznie magát emiatt. Nem csinalom már. "

De van köze hozzá, ha a párod. És csinálod. 3 hóanpja is csináltad és fogod is még.

Amíg ilyen stabil vagy nem kéne családot alapítani.

2017. dec. 12. 21:44
 22/27 A kérdező kommentje:
Gyerekeket nem mostanában szeretnénk. Az odébb lesz. Nem,már nem csinálom. Abbahagytam. Nem,ehhez nincsen köze. Együtt vagyunk,a párom,de van azért amiben nem támaszkodhatok rá,nem tartozik rá. Kicsi magánszféra is kell. Ez hasonló. Az én problémám (volt)nem az övé. Ezért nem lett volna az egészhez semmiköze. Konkrétan azzal pedálozott,hogy amúgy elkéne mennem megint szakemberhez, vagy beszéljük ezt együtt,mert úgy sem gyógyulok ebből ki,sokszor eszébe jut az egész és nem bízik bennem stb. Erre mit lehet mondani? Csak lehúzott,felingerelt.
2017. dec. 12. 21:51
 23/27 anonim ***** válasza:

"Menj szakemberhez"

"Úgysem gyógyulsz ebből ki"

"Nem bízik benned"

Tudod ez azért durva... Értem én,hogy aggódik de ez azért már inkább a lehúzás határait súrolja. Hogy mondhat neked ilyeneket? Nem az lenne az alap,hogy támogat és igyekszik boldoggá tenni? Nem. Ehelyett ingerel és valami akaratgyenge mittomén minek állít be... Talán egy őszínte beszélgetést megér az ügy,hogy ha ilyeneket mond akkor te csalódsz benne és ezzel csak megbánt.

2017. dec. 12. 21:55
 24/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is rosszul kezeli és nem így kellenne támogatnia. Sehogy sem kell,mert amúgy már nem csinálom. De szerinte ez önkárosítás,nem múlik el magától,úgy sem változok meg magamtól. Még párterápiára is akar menni velem,amire már a veszekedés során nemet mondtam. Nem rólunk hanem rólam szólna minden,én meg utálok központban lenni. Nem oldana meg semmit sem.
2017. dec. 12. 21:59
 25/27 anonim ***** válasza:
23%

Ő a tettek embere és nem csak az üres szavaké.

Inkább örülj nekj, hogy nem egy tutyimutyi pasid van, hanem egy igazi határozott férfi, ami tudja mit csinál és sosem hezitál!

2017. dec. 13. 06:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a "tettek embere" de,hogy a barátnőjét nem érti meg és nem bízik benne az is biztos. Ja és nem,nem ettől férfi a férfi,hogy nyakon önt egy lányt.
2017. dec. 13. 06:58
 27/27 anonim ***** válasza:
30%
Idióta férfiak, menekülj tőlük, egyikse normális már hidd el!
2017. dec. 13. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!