Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok titeket megdicsér a barátotok?
Engem sosem. És olyan rossz, hogy 5 éve vagyunk együtt, de nem mondja azt hogy szép vagyok, nem dicsér meg semmiért, hogyha csinosan öltöztem fel. Alakomra se mond semmit, pedig rendszeresen edzek és más észrevette, hogy van változás. Tényleg nem értem a ti párotok is ilyen?
Kérlek a válaszban írjátok meg, hogy hány éve vagytok együtt. :)
Minden nap, ma már vagy tízszer elmondta, mennyire szépnek lát, pedig nagyon szerényen, otthoniasan festek most.
5 éve együtt
24N
Más pasik is csak azért mondják mert remélik, hogy megdughatnak.
Egyébként tényleg vicces, hogy minden egyes nap folyamatosan ömlengeni kell itt a lányoknak. Nincs azzal semmi baj, ha valaki szereti a párját és néha ezt is ki is mondja vagy érezteti, de ez a minden napos "ennyire és annyira gyönyörű vagy, én meg szerencsés..." nyáladzás elég nevetséges.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a csajok mennyiszer és mivel fejezik ki ezt a fajta imádatot a párjuknak.
Engem is dícsér szinte minden nap.És nem csak a külsőm.Nekem jól esik.Nem várom el de jól esik.Én 39 ő 32 két és fél éve vagyunk együtt.
Ja és ennyi idő alatt többet dícsért mint a volt férjem 14 év alatt...
#14 ez mind szép és jó, de a nők miért tárgyiasítják saját maguk azzal, hogy a legfontosabb, hogy a küllemük, a felszínük, a fényvisszaverő felületük legyen dicsérve?
Szerintem erre csak önbizalomhiányos nő vágyik igazán. Megfigyelheted, hogy a társadalmilag szépnek, körberajongott nőknek ez már zavaró is. Ők tisztában vannak ezzel, így még idegesíti is őket és már örülnek, ha valaki a belső értékeit dicséri.
Nem dícsér...-és akkor mi van?
-Jól főzök természeres
-Ápolt vagyok ez is
-Intim dolgok is rendben
- meg ugye 24-éve velem van.....
Még a végén elbíznám magam:)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!