Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátotok ezt mondaná, ti hogy értelneznézek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hogy értelmeznétek, ha a barátotok azt mondaná, azért is jó veletek lenni, mert mellettetek tud hős lenni... Ez vajon mit takar?2017. nov. 5. 09:15
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat félreütöttem: *értelmeznétek
Férfiak is írhatnak.
2017. nov. 5. 09:16
3/8 anonim válasza:
Túl csíra vagy és állandóan meg kell, hogy mentsen... főleg önmagadtól.
4/8 anonim válasza:
Valószínű, hogy túl bizonytalanka vagy az élet sok területén, ezért ő okosnak, erősnek és magabiztosnak érzi magát melletted.
5/8 anonim válasza:
Férfinak érzi magát melletted, és a kapcsolat annyira felemelő számára, hogy olyan dolgokra is képes lett, amikre korábban azt hitte, sosem lesz. Szerintem ezt úgy kell értelmezni, hogy "hétköznapi hős", vagyis jobb ember is lett melletted.
8/8 anonim válasza:
Hát ez kb az a kategória szerintem, mikor annyira esetlen szegényke, hogy már azért is megdicséred, ha főz egy teát... Ezért szuperhősnek érzi magát, mert annyira minimálisak az elvárásaid, hogy ilyen kis fiszem-f.szom dolgokért is isteníted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!