Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti barátotok se talál meg dolgokat ha csak nincs a szeme előtt?
Na, ezért kamukérdés "Akkor gyökér néha komolyan mondom"..
Látom, nagyon szeretheted a párodat, ha "gyökér"nek nevezed.
Te meg vagy az ásó? Hogy néha egyengetni tudjad az útját?
Barátnőm folyton ezzel cseszeget :D Megkérdezem, hogy hol van az xy erre ő "a helyén" ... Én meg kérdezem és hol a helye? "Na szerinted? Az konyhába a hűtő melletti komód alsó fiókjába" - "De ott már kerestem és nincs" Erre odatrappol, egy másodperc alatt megtalálja amit én 2 percig keresetem és azt hittem nincs ott és a kezembe nyomja nagy idegesen.
Nem értem miért kell ezen felhúzni magatokat, legalább örülnétek, hogy ilyen fontos szerepetek van :D
Van, hogy a hűtőben találom a klíma távirányítóját a tej mellett. Ki tudja miért :D
30/f
Lehet simán bamba, szórakozott, de az is lehet, hogy nem sok mindent csinál otthon, tehát nem rak rendet, nem végez nagyon házimunkát, akkor szokott ez még előfordulni. Hiszen azért nem talál semmit, mert ha ő rakná a helyére, akkor jobban rögzülne, hogy mi hol van.
De ez nem gyökérség, nem tudom, miért nevezed így a barátodat. Nagyon szeretheted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!