Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Támogatnátok a párotokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a párotokat a tanulásban, ha tudnátok, hogy semmit nem ér el vele?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy jó szakmátok (mèrnöki, IT, akármi, nem is feltétlen diplomás), amivel egèsz jól kerestek, anyagilag az se okozna gondot, ha a párotok nem dolgozna.

Neki egy érettségije van, ès kitalálná, szeretne diplomàt, de bölcsészkaron, és hajlandó emiatt végigtanulni a 3-5-7 évet, persze munka mellett.

Támogatnàtok ebben akkor is, ha egy nyelvszakos, tanári vagy egyéb bölcsészdiplomával sose fog a minimálbérnèl többet keresni?

Csak nem akar gyàrba vagy takarítani menni, szeretne egy szakmàt, amivel végre nem fizikai munkàt végezhet.

Tegyük fel, hogy 25 alatt vagytok még, tehát viszonylag fiatalok

2017. dec. 11. 09:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mennyit keresne a párod? Legalább nem ragad le gyári melós szinten, és azt tanulja amit szeretne. A nyelvekkel sokra lehet menni, nem lehet mindenki mérnök meg orvos.
2017. dec. 11. 10:24
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
A MÉRNÖK ÚR vs. KALAP ÚR felállásból pedig Kalap úr került ki győztesen, bármi legyen is a foglalkozása :D
2017. dec. 11. 10:28
 23/42 anonim ***** válasza:
82%

Ha szeretné tanulni és vágya is dolgozni benne, támogatnám.

Többet ér egy olyan pár a kapcsolatban, aki azzal keresi a kenyerét, amit szeret és ettől kiegyensúlyozott, mint egy olyan, aki belerökönyödik a munkájába, amit nem szeret végezni, és ronccsá válik tőle...

24/42 anonim ***** válasza:
93%
Hogy a viharba ne támogatnám? Nem bírnám elviselni, ha egész életében olyasmit kellene csinálnia, amit nem szeret. Csak egy élete van. Ne öld meg az álmait!
 25/42 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, Te el akarod nyomni a párodat. Te vagy a diplomás és punktum. A másik csak egy kis jelentéktelen mellékszereplő, aki ne akarjon diplomát, mert úgysem tud vele mit kezdeni. Eddig te voltál A Zseni, ezután viszont a párod is értene valamihez, és ettől Te rettegsz. Neked lenne szükséged támogatásra.
2017. dec. 11. 10:30
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Rühellem az ilyen "kollégákat", akik elvégezték az egyetemet, és onnantól rohadtul fenn hordják az orrukat. Többnyire persze olyanok kompenzálnak ezzel, akik másra nem lehetnek büszkék...
2017. dec. 11. 10:33
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Bölcsész diplomám van, minimálbér felett keresek, és imádom a munkám :)

A párom támogatott mindenben, együtt tanult velem, izgult értem vizsgák alatt, örült mikor megkaptam az álommunkám, és mindig kiáll mellettem ha belém köt valami ilyen "jobb vagyok nálad mert én nem vagyok bölcsész lol" típusú agyhalott :D pedig ő reál beállítottságú, csak nem ilyen utálatos idióta.

2017. dec. 11. 10:34
 28/42 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Angol-holland / Angol + skandináv nyelvvel magasabb a kezdőfizu BP-en, mint amennyit egy kezdő mérnök, vagy programozó kap.

Nem vicc, angol + ritka nyelvvel ma tiéd a világ. Angol-kínai (mandarin) keresésre, supportos melóra minimum bruttó 500-600 kilót + cafeteria mondanak be a jelöltek. De vadásszák a törököt, skandináv nyelveket, hollandot, és újabban megint keresik az oroszt is. A ritka nyelvtudás aranyat ér.

Amúgy persze, hogy támogatnám, az okos csajok a gyengéim :P

2017. dec. 11. 10:37
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a 26-os válasszal!

Neked ez így remek, hiszen van egy "kis" felsőbbrendűségi érzésed amivel esetleg kiszolgáltatott helyzetben tarthatod Őt.

Nem tanulhat informatikát,nem szerezhet reál végzettséget ha humán beállítottságú és Neki az megy.

Legalább a kedvét ne vedd el Tőle.

A párom jogász, nekem felsőfokú végzettségem van, de mindig szerettem volna továbbtanulni, annak ellenére,hogy így is megtaláltam a helyem. Maximálisan támogatott, biztatott, de hozzátette, ha mégsem megyek is számára én vagyok a legokosabb kollégája akivel valaha együtt dolgozott, diploma nélkül is helytállok.

A kérdésednek nincs köze a magánéletetekhez, de el nem tudom képzelni hogy éltek. Kissé olyan, mintha Te lennél a vezéregyéniség, és alá-fölérendeltségi viszonyban lennétek.

2017. dec. 11. 10:38
 30/42 anonim ***** válasza:
42%
Jó nézni amikor pár önelégült mérnök, és félmillákat kereső bölcsészek veszekednek egy troll kérdés miatt. Észt nem adtak a diploma mellé úgy látszik. :D
2017. dec. 11. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!