Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek ilyen, normális csajok sehol a világon? = (

Figyelt kérdés

Kb. ennyi kéne nekem:

1. nézzen ki jól (na jó, inkább nagyon jól XD)

2. ne legyen segghülye (a buta kategória már OK lenne, csak az ált. nem teljesíti a következő pontot :P

3. ne legyen beképzelt

4. ne legyen hisztis

5. ne legyen stréber, otthonülős, tanulós fapin@

6. ne azért akarjon együtt lenni velem, mert van pénzünk

7. nyelje le!!!

Ennyi. Ez tényleg olyan nagy dolog? Persze mindegyik azt mondja, hogy ő okos, szerény, kedves, és tud élni, aztán kiderül, hogy utoljára 3 évesen volt babazsúron, de azt hiszi, ettől ő a májer, mert olyan idióta. Most velem van a baj, vagy tényleg nincsenek ilyen csajok a világon? :P És ha vannak, hol kell őket keresni?

Egyébként nem vagyok az a félős nyuszi, fel tudom szedni a csajok nagy részét, ha akarom, csak egy-két egyéjszakástól kivéve nem akarom, mert olyan gázak XD De hosszú távú kapcsolatom még sosem volt, mert egyszerűen nincs ilyen csaj :( És ne mondjátok, hogy rossz helyeken keresek, mert mindenütt kerestem már őket!

16/F

2010. jún. 2. 11:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
100%

Azért nem találsz ilyet, mert kicsi a p0csöd

Te féreg

2010. jún. 2. 12:29
 22/48 anonim ***** válasza:

utolsónál a pont xD

de mindjárt jön nem kicsit sőőt örülnél ha ilyen lennexD

2010. jún. 2. 12:31
 23/48 A kérdező kommentje:
:P Tényleg nem kicsi :P
2010. jún. 2. 12:33
 24/48 anonim ***** válasza:

Nézzen ki jól vs ne legyen beképzelt... paradoxon

ne legyen segghülye de nem is tanuljon ez is

Ha jólnéz ki, akkor hisztizni is fog

És bizony lenyelni csak pénzért fogja....

Ha az az álmod, hogy egy fent felsorolt tul. rendelkező nőt megtalálj, akkor el kell, hogy keserítselek, nem fog sikerülni:( mert nem létezik ilyen...

http://www.youtube.com/watch?v=rGB8Gwkytew

2010. jún. 2. 12:33
 25/48 A kérdező kommentje:

"Van olyan csaj amilyet keresel, de túl sok az esze hozzád, nem véletlen nem akadsz össze velük."

HOL??? És mit tegyek akkor szerinted, hogy megtaláljam őket?

2010. jún. 2. 12:34
 26/48 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, hogy a világon egy ilyen csaj sincs :(
2010. jún. 2. 12:34
 27/48 anonim ***** válasza:
Ilyen lánnyal még nem találkoztam, de még hallomásból se ismerek ilyet. Ha megtaláltad szólj.
2010. jún. 2. 12:38
 28/48 anonim ***** válasza:

Te tipikusan olyan emberke vagy, aki annyira el van szállva magától, mert apuci meg anyuci mindent a segge alá rak, hogy kínodban már nem tudsz mit kezdeni magaddal. Emlékeztetsz valakire, ugyanennyi idős, és mindenki csak addig lóg vele, míg meg nem ismeri.

Szállj le a magas lóról, nem te tojod a spanyol viaszt (meg mást se, csak ugyanolyat mint a többi ember). Akkor talán szóba áll veled egy normális nő is.

Holdtündér

2010. jún. 2. 12:54
 29/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarsz te egyszerre kicsit túl sokat?Aki szép és tudja is magáról,az eleve beképzelt is egy kicsit.Sőt lehet nem is olyan okos!Minden nő általában egy kissé hisztis,és nem mindegyik szép nő nyeli le!

Úgyhogy vagy szedd lejjebb a mércét vagy járj inkább egy fiúval!:))))

2010. jún. 2. 13:00
 30/48 anonim ***** válasza:

12:20 nem , nem orulnek, ha ilyen pasim lenne mitn te , egy kis p*csfej 16 eves, aki azt hiszi, hogy az ove a vilag es amiert a szuleinek van penze azert o mindent megtehet.

Koszonom szepen van baratom es nagyon boldog vagyok vele, igaz nincs penze de szive az nagy!

2010. jún. 2. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!