Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek ilyen, normális csajok sehol a világon? = (
Kb. ennyi kéne nekem:
1. nézzen ki jól (na jó, inkább nagyon jól XD)
2. ne legyen segghülye (a buta kategória már OK lenne, csak az ált. nem teljesíti a következő pontot :P
3. ne legyen beképzelt
4. ne legyen hisztis
5. ne legyen stréber, otthonülős, tanulós fapin@
6. ne azért akarjon együtt lenni velem, mert van pénzünk
7. nyelje le!!!
Ennyi. Ez tényleg olyan nagy dolog? Persze mindegyik azt mondja, hogy ő okos, szerény, kedves, és tud élni, aztán kiderül, hogy utoljára 3 évesen volt babazsúron, de azt hiszi, ettől ő a májer, mert olyan idióta. Most velem van a baj, vagy tényleg nincsenek ilyen csajok a világon? :P És ha vannak, hol kell őket keresni?
Egyébként nem vagyok az a félős nyuszi, fel tudom szedni a csajok nagy részét, ha akarom, csak egy-két egyéjszakástól kivéve nem akarom, mert olyan gázak XD De hosszú távú kapcsolatom még sosem volt, mert egyszerűen nincs ilyen csaj :( És ne mondjátok, hogy rossz helyeken keresek, mert mindenütt kerestem már őket!
16/F
Öcsém, neked egy igazi plázacsaj kell, akinek ha eggyel több lenne az IQ-ja fotoszintetizálna.
üdv
Azért vannak elvárásaid, de kérdés hogy ezért mit nyújtasz cserébe. A nők is emberek, és beléjük több érzelem szorult, mint a férfiakba.
üdv
Tudom, hogy magas elvárások, de szerintem én is sokat adok (adnék) cserébe, csak nincs ilyen a világon egy se :( Kivéve, akivel a 12:08as járt, de ő gondolom, idősebb.
12:09 Na ez honnan jött? :P Tudom, hogy szeretnéd, de nem fogok veled összejönni, a csajokat szeretem =)
„Keress luxus k-rvákat a neten, azok pont ilyenek!”
6. ne azért akarjon együtt lenni velem, mert van pénzünk
„akinek persze nem nagyok az igényei, mert ilyen pi-ákat bármikor találsz...főleg aki nyeli, mint a kacsa a nokedlit!!!”
Hol??? Amúgy szerintem se nagyok, ennek kéne az alapnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!