Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm családja új barátot akar keresni a barátnőmnek. Igazuk van?
47-es vagyok. De igen,ezt pont így csináltam!
Folyamatosan emaileztem a tanárokkal,csak vizsgaidőszkban voltam otthon, az összes szabim erre használtam és vettem ki fizetetlen szabit is. Méltányossággal a gyakorlati időm megrövisítették. Marha nehéz két év volt,sok stresszel és kevés alvással, de megérte a havi 3000 eueóért.....
52-es, pedig hidd el, így csináltam! Ugyan nem mérnökit, pedagógiát ami lehet,hogy valamivel könnyebb,mert a hivatáshoz 80 százalék személyiség kell és 20 százalék segg,hogy az ember megtanulja amit meg kell. Meg persze a tanárok jóindulata, akikkel sikerült lekeveleznem a vizsgaidőpontokat és hajlandóak voltak segíteni és olyan órarendet összeállítani,ahova el tudtam menni. Ezek mellett remek csopottársaim voltam,akik nem fukarkodtad az anyagokat megosztani velem,ahol nem tudtam részt venni.
Nekem sikerült, ráadásul még külföldön "szabadidőmben" nyelviskolába is jártam. Ha még kérdésed van,privátban válaszolok mindenre,hogy hogyanis tudtam tanulni és dolgozni egyszerre.
Sajnos te akkut lustaságban szenvedsz.
A párom teljes állas mellett az építőmérnőki msc-t végezte el levelezőn egy fél évvel korábban, úgy hogy még utaznia is kellett Budapest-Győr távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!