Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm családja új barátot akar keresni a barátnőmnek. Igazuk van?
Ha ennyire nehezen megy a tanulás, hogy minden időd és energiád felemészti, akkor lehet, hogy a szellemi munka nem neked való.
El kellett volna gondolkodnod azon, hogy egy szakmát kitanulj. Főleg, ha kettőtök jövője lebeg a szemed előtt. Egy jó szakmunkás is keres annyit, mint egy diplomás.
Mármint úgy érted, hogy az 5 éves képzésből 10 év után már csak egy félév van hátra?
És azt a félévet hány év alatt tervezed megcsinálni, 2-3?
29 évesen egyetemre jársz?!
Hát, bocs, én sem olyan "férfit" képzelnék el a lányomnak, aki majd TALÁN 31 évesen elkezd! dolgozni. Tiszta szánalmas.
És levelező MELLETT mit csinálsz? Ne mondd, hogy olyan piszok nehéz suliba jársz, hogy h-p nem is tudsz mellette dolgozni?
Egyébként az megvan, hogy a munkaadók kb. kiröhögnek, ha te 30+ évesne kezdesz állás után nézelődni, mert addig egy percet nem dolgoztál? Hogy vennének fel, mikor SEMMI tapasztalatod az adott területen.
Tudod, normális ember már az Msc-vel IS végez 26-27 évesen.
Érdekes, mások az orvosit megcsinálják 25-26 évesen legkésőbb, te meg még itt tengődsz levelezőn nulla meló mellett?
Ha pedig annyira nehéz a szak, pontosabban NEKED nem megy, akkor ott kell hagyni, és mást kezdeni.
De most tudod mi a helyzet? Hogy a lány azt hitte, 26-27 évesen lassan megvalósíthatja a családalapítási gondolatait, ehelyett a "kedves párja" még a suliban lézeng.
Mennek az évek, mert a férfi, akinek az anyagi biztonságot kellene adnia, ha ott a pici baba egy pillanatot nem dolgozott, sőt, az iskolát SEM képes kijárni.
A helyében én már nagyon rég kidobtalak volna, mert folyamatosan azt érezném, hogy nem halad előre az életem.
Egyébként NE MERD leszólni a munkáját, mert ő legalább TESZ valamit az asztalra, nem csak mindenféle szar kifogással élősködik otthon.
A párkapcsolat az KÉT ember ügye- alapból ezt gondolom. Nyilván megelégelték, hogy 10 évet kisajátítottál a lányuk életéből.
Én se örülnék, ha valami puhapöts foglalná le a lányomat, akinek kifogásai vannak, tervei kevésbé.
Szóval 5 év múlva miféle jövőt képzelsz kettőtöknek?
(tudom, erre most nem érsz rá, mert jön a vizsgaidőszak) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!