Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm családja új barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm családja új barátot akar keresni a barátnőmnek. Igazuk van?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már tíz éve vagyunk együtt. Ő 26 én 29 éves. Ő dolgozik már régóta(elég szar helyen) én pedig még egyetemre járok. Ő már évek óta szeretett volna összeköltözni, de én még nem dolgoztam soha, tehát nem tudtam volna megteremteni nekünk az alapot amiből építkezhetünk. A családja eddig nagyon szeretett, de pár éve barátnőm már össze akart volna költözni, gyereket is szeretne, a családja meg már konkrétan az arcomba kérdezték, hogy mikor jegyzem már el a lányukat. Oké, hogy tíz éve vagyunk együtt, de legalább az egyetemet hagyhatnák kijárni nekem. Aztán most hirtelen elkezdték rábeszélni barátnőmet egy ismerős srácra, aki már dolgozik, van kocsija és ő is családot szeretne. Ez nem undorító? Tényleg csak ez számít manapság?

2017. dec. 8. 10:13
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
38%
Még az orvosi, vagy egy építészmérnök szak mellett is lehet dolgozni, azért tudom, mert látom, hogy dolgoznak. Neked valóban büdös a munka. Ha elvégzed akkor azért fogsz dolgozni vagy annyira stresszes lesz a mindennapi élet, hogy amellett sem lehet majd? Nagyon gáz vagy öcsém!
2017. dec. 8. 13:21
 32/55 anonim ***** válasza:
83%

Ha ennyire nehezen megy a tanulás, hogy minden időd és energiád felemészti, akkor lehet, hogy a szellemi munka nem neked való.

El kellett volna gondolkodnod azon, hogy egy szakmát kitanulj. Főleg, ha kettőtök jövője lebeg a szemed előtt. Egy jó szakmunkás is keres annyit, mint egy diplomás.

2017. dec. 8. 13:24
 33/55 anonim ***** válasza:
74%
Igaza van a családjának. Én sem örülnék, ha a lányom egy 29 éves naplopóval töltené az idejét. Te nem tartod szánalmasnak, hogy még nem dolgozol?
2017. dec. 8. 13:26
 34/55 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy vizsgára neked heteket, hónapokat kell tanulnod, akkor mi lesz ha azt mondják: itt ez a feladat, négyre legyen megoldva?!
2017. dec. 8. 13:32
 35/55 anonim válasza:
87%

Mármint úgy érted, hogy az 5 éves képzésből 10 év után már csak egy félév van hátra?

És azt a félévet hány év alatt tervezed megcsinálni, 2-3?

2017. dec. 8. 13:49
 36/55 anonim ***** válasza:
79%
Igazuk van. Fel akarják nyitni a lányuk szemét, teljesen jogosan. Arra gondoltál egyébként, hogy 30 évesen, pályakezdőként hogy találsz majd munkát nulla munkatapasttalattal? Remekül fog mutatni az önéletrajzodban, hogy az 5-6 éves szakon 10 évet tengődtél. Ezt rögtön kiszúrja majd egy HR-es. Csodálom a barátnődet, hogy eddig is kitartott melletted.
2017. dec. 8. 14:02
 37/55 anonim ***** válasza:
79%

29 évesen egyetemre jársz?!

Hát, bocs, én sem olyan "férfit" képzelnék el a lányomnak, aki majd TALÁN 31 évesen elkezd! dolgozni. Tiszta szánalmas.

És levelező MELLETT mit csinálsz? Ne mondd, hogy olyan piszok nehéz suliba jársz, hogy h-p nem is tudsz mellette dolgozni?

Egyébként az megvan, hogy a munkaadók kb. kiröhögnek, ha te 30+ évesne kezdesz állás után nézelődni, mert addig egy percet nem dolgoztál? Hogy vennének fel, mikor SEMMI tapasztalatod az adott területen.

Tudod, normális ember már az Msc-vel IS végez 26-27 évesen.

2017. dec. 8. 14:25
 38/55 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes, mások az orvosit megcsinálják 25-26 évesen legkésőbb, te meg még itt tengődsz levelezőn nulla meló mellett?

Ha pedig annyira nehéz a szak, pontosabban NEKED nem megy, akkor ott kell hagyni, és mást kezdeni.

De most tudod mi a helyzet? Hogy a lány azt hitte, 26-27 évesen lassan megvalósíthatja a családalapítási gondolatait, ehelyett a "kedves párja" még a suliban lézeng.

Mennek az évek, mert a férfi, akinek az anyagi biztonságot kellene adnia, ha ott a pici baba egy pillanatot nem dolgozott, sőt, az iskolát SEM képes kijárni.

A helyében én már nagyon rég kidobtalak volna, mert folyamatosan azt érezném, hogy nem halad előre az életem.

Egyébként NE MERD leszólni a munkáját, mert ő legalább TESZ valamit az asztalra, nem csak mindenféle szar kifogással élősködik otthon.

2017. dec. 8. 14:36
 39/55 anonim ***** válasza:
23%
Tomi, te vagy?
2017. dec. 8. 15:00
 40/55 anonim ***** válasza:
74%

A párkapcsolat az KÉT ember ügye- alapból ezt gondolom. Nyilván megelégelték, hogy 10 évet kisajátítottál a lányuk életéből.

Én se örülnék, ha valami puhapöts foglalná le a lányomat, akinek kifogásai vannak, tervei kevésbé.

Szóval 5 év múlva miféle jövőt képzelsz kettőtöknek?

(tudom, erre most nem érsz rá, mert jön a vizsgaidőszak) :)

2017. dec. 8. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!