Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm családja új barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm családja új barátot akar keresni a barátnőmnek. Igazuk van?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már tíz éve vagyunk együtt. Ő 26 én 29 éves. Ő dolgozik már régóta(elég szar helyen) én pedig még egyetemre járok. Ő már évek óta szeretett volna összeköltözni, de én még nem dolgoztam soha, tehát nem tudtam volna megteremteni nekünk az alapot amiből építkezhetünk. A családja eddig nagyon szeretett, de pár éve barátnőm már össze akart volna költözni, gyereket is szeretne, a családja meg már konkrétan az arcomba kérdezték, hogy mikor jegyzem már el a lányukat. Oké, hogy tíz éve vagyunk együtt, de legalább az egyetemet hagyhatnák kijárni nekem. Aztán most hirtelen elkezdték rábeszélni barátnőmet egy ismerős srácra, aki már dolgozik, van kocsija és ő is családot szeretne. Ez nem undorító? Tényleg csak ez számít manapság?

2017. dec. 8. 10:13
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
82%

Szülei aggódnak: van egy 26 éves lányuk, 16 éves kora óta egy pasival, ez jó is lehet akár, de a csávó 30, nem dolgozott sose, egyetemet koptatja ki tudja hány éve, levelezőn, de nem dolgozik(!), otthon lakik, szülei tartják el, nincs pénze, nincs egisztenciája.

Nem arról van szó, hogy nincs egy házad vagy valami, de így mi a lány kilátása? Talán végzel 30 éves korodra, talán találsz melót, minimál pénzért és akkor talán összecuccoltok, úgy hogy ő többet keres?! Szülni akar, érthető, de így hogy merjen? Látszik, hogy te nem mennél el utcát söpreni, hogy eltarsd a családod. Persze, hogy aggódnak, hogy egy here vagy.

2017. dec. 8. 16:03
 42/55 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ha ennyi hozzászólóból gyakorlatilag mindenki egy véleményen van, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy talán tényleg van valami probléma.

1. 29 évesen egyetemre jársz. Oké, legyen, tanulni sosem késő és sosem felesleges. Na de eddig mi a szent szart csináltál? Ha levelezőn tanulsz, akkor péntek-szombaton van órád. Oké, hogy vizsgaidőszakban tanulsz, de az két hónap egy félévben, a szorgalmi időszak hétfő-kedd-szerda-csütörtök-vasárnapján mégis mit csinálsz?

2. 10 éve!!! jártok és még össze sem költöztetek. Nem csodálom, hogy szerencsétlen azt érzi, hogy baromira nem haladtok sehová, csak egy helyben toporogtok. Ez így nem egy komoly párkapcsolat, hanem egymással tengés-lengés, mikor épp van idő.

Persze, csúnya dolog a szülőktől, hogy már férjet keresnek neki helyetted, de gondolom ez eszükbe sem jutott volna, hogy ha a lányuktól nem hallják azt, hogy ez neki így egy nagy szar.

2017. dec. 8. 16:06
 43/55 anonim ***** válasza:
84%

Azért abba is gondolj bele, hogy munkaadóként te kit vennél fel

- 30 éves, sose dolgozott, friss diplomás, levelezőn

- 20 éves, levelezőn tanul, mellette dolgozni akar, tapasztalatot akar

2017. dec. 8. 16:06
 44/55 anonim ***** válasza:
73%
léhűtő vagy
2017. dec. 8. 16:26
 45/55 anonim ***** válasza:
77%
szorgalmi időszakban amikor nincsenek vizsgák,és órák, H-Cs-ig mit csinálsz?
2017. dec. 8. 16:40
 46/55 anonim ***** válasza:
41%

én a többiekkel ellentétnem nem akarlak halálra fikázni, mert nem ismerlek, meg nincs is közöm hozzá mit csináltok stb.

de akarva akaratlanul ilyenkor felvetődik a kérdés: diákmunkán se dolgoztál még? a ruháidat a szüleid veszik? vagy diákhitelből fedezed a kiadásaidat? Ha nyáron elmész nyaralni akkor azt zsebpénzből teszed?

Ha gazdagok vagytok akkor "nem para", sokan csinálják hasonlóképp..

2017. dec. 8. 17:22
 47/55 anonim ***** válasza:
80%
Én németországban dolgoztam 21 évesen és levelezőn tanultam a szegedi főiskolán. Igen, 1300kilóméterről suliztam, dolgoztam esti műszakban és képzeld,mellette nyelviskolába is jártam, éééés sikerült,végeztem,5 éve dolgozom a szakmámmal. Most mi is a kérdésed? Nem lehetetlen így sem csak kell hozzá valami: akarat.
2017. dec. 9. 18:58
 48/55 anonim ***** válasza:
15%
tudod ki hiszi el utolsó hogy ennyi kilométert megtettél minden héten vagy kéthetente és még a vizsgaidőszakot is prímán megcsináltad amikor egy hónapban legalább 10 tantárgyból kell az embernek levizsgáznia... szép kis szuperhős mese volt.
2017. dec. 18. 16:05
 49/55 anonim ***** válasza:
66%
#48: Azért az tisztán látszik, hogy fogalmad sincs a felsőoktatás működéséről. :D
2017. dec. 18. 17:09
 50/55 anonim ***** válasza:
81%

47-es vagyok. De igen,ezt pomt így csináltam!

Folyamatosan emaileztem a tanárokkal,csak vizsgaidőszkban voltam otthon, az összes szabim erre használtam és vettem ki fizetetlen szabit is. Méltányossággal a gyakorlati időm megröbisítették

2017. dec. 19. 06:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!