Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm családja új barátot akar keresni a barátnőmnek. Igazuk van?
A párommal 16 évesen jöttünk össze. Most fogunk házasodni, 22 évesen, 1 év együttélés után. Ha az én pasim lennél, már rég dobtalak volna. Érettségi óta dolgozok és levelezőn végzem az egyetemet. Fárasztó? Igen. Megéri? Igen. 29 éves koromra màr 10 év munkaviszonnyal fogok rendelkezni és remélhetőleg 2-3 gyerekkel...
Úgyhogy ne keresd a kifogásokat, ha komolyan gondolnád ezt a kapcsolatot, egészen máshogy állnál az élethez is.
Mond már meg mit tanulsz!
Eléggé lapítasz, meg hogy mivel töltöd a hetedet?
Munka mellett nő létemre végeztem el 2 szakot, levelezőn. Corvinus és számvitel ráadásul. 29 évesen iskolás vagy és ennyi, semmi háttér, egzisztencia?? Én azt csodálom hogy a lány nem keresett még egy felnőtt férfit..
Ha a lányom jönne össze egy léhűtővel aki 30 felé úgy él mint más 20 évesen, azon lennék minden erőmmel, hogy lebeszéljem mert az a pasas 10 évvel legalább le van maradva az élettel......
A barátnődnek vannak bízonyos elképzelései, vágyai (pl. a leírtak szerint te nem akarsz vele összeköltözni, sőt gyereket sem akarsz, legalábbis a közeljövőben).
Ezért talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy minnél hamarabb szakítattok. Főleg a barátnődnek lenne jó, hogy felszabadul.
Amúgy az egyedül élésnek is vannak előnyei.
Nem értek egyet a szülői magatartással,de az aggodalmukat megértem. Nrm dolgozol pedig levelezőn vagy,nem kezdtél önállósodni 29 évesen. Tudod egy kamaszt senki sem akar a felnőtt lánya mellé.
Végső soron a lány fog dönteni.
Párod jól bírja. :-)
Én az előző párommal szintén 16 évesen jöttem össze, és ő szintén 19 volt.
8 év után szakítottam vele, mert összeköltözés "majd", házasság "majd", gyerek "majd". Hát köszönöm... Pedig mindketten dolgoztunk már, megtakarításunk is volt fejenként, szóval minden adott volt az összeköltözéshez. De hát "majd".
Majd' én meguntam, és lezártam a kapcsolatot. Nagyon nehéz volt, és ő sem könnyítette meg, hónapokig próbálkozott, és próbálta bizonyítani, hogy megváltozott (ez igaz is), mert ő is szeretett a maga módján, csak a mamahotel kényelmesebb volt, mint külön menni!
Rá fél évre találkoztam a mostani párommal. Épp házvásárlás előtt állunk, esküvő tervben és a gyermekvállalásról is sok szó esik...
A volt párom ugyanakkor ismerte meg a mostani párját. Már összeköltöztek, és a párja gyermekét nevelik együtt. Imádja. :-) Sajnálom, hogy a szakításunk kellett neki ahhoz, hogy ilyen szempontból is felnőjön.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!