Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm családja új barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm családja új barátot akar keresni a barátnőmnek. Igazuk van?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már tíz éve vagyunk együtt. Ő 26 én 29 éves. Ő dolgozik már régóta(elég szar helyen) én pedig még egyetemre járok. Ő már évek óta szeretett volna összeköltözni, de én még nem dolgoztam soha, tehát nem tudtam volna megteremteni nekünk az alapot amiből építkezhetünk. A családja eddig nagyon szeretett, de pár éve barátnőm már össze akart volna költözni, gyereket is szeretne, a családja meg már konkrétan az arcomba kérdezték, hogy mikor jegyzem már el a lányukat. Oké, hogy tíz éve vagyunk együtt, de legalább az egyetemet hagyhatnák kijárni nekem. Aztán most hirtelen elkezdték rábeszélni barátnőmet egy ismerős srácra, aki már dolgozik, van kocsija és ő is családot szeretne. Ez nem undorító? Tényleg csak ez számít manapság?

2017. dec. 8. 10:13
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
76%

A párommal 16 évesen jöttünk össze. Most fogunk házasodni, 22 évesen, 1 év együttélés után. Ha az én pasim lennél, már rég dobtalak volna. Érettségi óta dolgozok és levelezőn végzem az egyetemet. Fárasztó? Igen. Megéri? Igen. 29 éves koromra màr 10 év munkaviszonnyal fogok rendelkezni és remélhetőleg 2-3 gyerekkel...

Úgyhogy ne keresd a kifogásokat, ha komolyan gondolnád ezt a kapcsolatot, egészen máshogy állnál az élethez is.

2017. dec. 8. 10:29
 12/55 anonim ***** válasza:
78%
nem járok egyetemre és nem sokat keresek a munkámmal, párom sem keresett annyit annó. De fél év együttélés után(előtte több év járás) egybekeltünk. te nem akarsz vele hosszútávon lenni, ami nem gond csak akkor engedd el.
2017. dec. 8. 10:35
 13/55 anonim ***** válasza:
72%
Biztos ismered a suba a subához, guba a gubához mondást. Érdemes volna elgondolkodnod a jelentésén.
2017. dec. 8. 10:44
 14/55 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.. most ezt azért írod, mert nyilván azért keresnek barátnőm szülei neki másik palit, mert én nem vagyok elég érett hozzá? Vagy mire akarsz ezzel kilyukadni?
2017. dec. 8. 10:58
 15/55 anonim ***** válasza:
51%

Mond már meg mit tanulsz!

Eléggé lapítasz, meg hogy mivel töltöd a hetedet?

2017. dec. 8. 11:00
 16/55 anonim ***** válasza:
86%

Munka mellett nő létemre végeztem el 2 szakot, levelezőn. Corvinus és számvitel ráadásul. 29 évesen iskolás vagy és ennyi, semmi háttér, egzisztencia?? Én azt csodálom hogy a lány nem keresett még egy felnőtt férfit..

Ha a lányom jönne össze egy léhűtővel aki 30 felé úgy él mint más 20 évesen, azon lennék minden erőmmel, hogy lebeszéljem mert az a pasas 10 évvel legalább le van maradva az élettel......

2017. dec. 8. 11:07
 17/55 wildapple válasza:
85%

A barátnődnek vannak bízonyos elképzelései, vágyai (pl. a leírtak szerint te nem akarsz vele összeköltözni, sőt gyereket sem akarsz, legalábbis a közeljövőben).

Ezért talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy minnél hamarabb szakítattok. Főleg a barátnődnek lenne jó, hogy felszabadul.

Amúgy az egyedül élésnek is vannak előnyei.

2017. dec. 8. 11:14
 18/55 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a barátnőd családjának igaza van. Nem téged nem szeretnek vagy fogadnak el, hanem azt tartják szem előtt, ami a lányuknak jó (lenne). Ehhez azonban a te hozzáállásod egyáltalán nem passzol. Ezen megsértődhetsz, de így igaz. Én is voltam egyetemista, nappalin is dolgoztam mellette, nyáron végig a Balatonnál dolgoztam szabadnap nélkül, hogy legyen pénzem arra, ami fontos, utána a mesterképzést levelezőn csináltam, mellette heti 45-60 órát dolgoztam, és ugyan nem orvosit végeztem, de nem is egy "nevenincs" szakot. Előtte jártam 2 évet okj-ra is, és még így is 26 évesen megvolt a mesterképzéses diplomám is. Most 30 éves vagyok, van egy párom 3,5 éve (2,5 éve együtt élünk), akivel babát szeretnénk. Neki szakmája van, 1 évvel ezelőtt kitalálta, hogy ő megcsinálja az érettségit, és tovább akar tanulni. Igen ám, de ő ezt úgy képzelte, hogy abbahagyja a melót, csak részmunkaidőben fog dolgozni. Ez mind szép és jó, de az közös terveinkkel akkor mi lett volna? Azért kockáztassam meg, hogy később esetleg már nem lehet gyerekem, mert ő 32 évesen éli a tinik világát? Én elég felnőtt vagyok hozzá, hogy tudjam mit akarok, ezt elmondtam neki is, hogy én nem az ő életét kívánom tönkretenni, de nem várhatja el, hogy azért, mert ő 18-20 éves korában még a bulizhatnéknak élt a tanulás helyett, azért kockáztassak. Megmondtam, ha velem szeretne maradni, nem mondom, hogy ne csinálja a sulit, de akkor estin, mert én nem fogom feláldozni azt, hogy lehessen gyerekem, így is kétesélyes, hát még ha miatta plusz 5-7 évet várni kéne. Neked az a szerencséd, hogy kb te vagy az első tényleges szerelme, de ezt idősebb fejjel tudja az ember, hogy nem csak egy szerelem fér bele egy életbe. Szóval ha szereted, akkor változtass! Ha pedig csak a megszokás, akkor hagyd menni! És ne a szüleire pikkelj azért, mert a gyereküknek a legjobbat akarják!
2017. dec. 8. 11:55
 19/55 anonim ***** válasza:
89%

Nem értek egyet a szülői magatartással,de az aggodalmukat megértem. Nrm dolgozol pedig levelezőn vagy,nem kezdtél önállósodni 29 évesen. Tudod egy kamaszt senki sem akar a felnőtt lánya mellé.

Végső soron a lány fog dönteni.

2017. dec. 8. 11:57
 20/55 anonim ***** válasza:
80%

Párod jól bírja. :-)

Én az előző párommal szintén 16 évesen jöttem össze, és ő szintén 19 volt.

8 év után szakítottam vele, mert összeköltözés "majd", házasság "majd", gyerek "majd". Hát köszönöm... Pedig mindketten dolgoztunk már, megtakarításunk is volt fejenként, szóval minden adott volt az összeköltözéshez. De hát "majd".

Majd' én meguntam, és lezártam a kapcsolatot. Nagyon nehéz volt, és ő sem könnyítette meg, hónapokig próbálkozott, és próbálta bizonyítani, hogy megváltozott (ez igaz is), mert ő is szeretett a maga módján, csak a mamahotel kényelmesebb volt, mint külön menni!

Rá fél évre találkoztam a mostani párommal. Épp házvásárlás előtt állunk, esküvő tervben és a gyermekvállalásról is sok szó esik...

A volt párom ugyanakkor ismerte meg a mostani párját. Már összeköltöztek, és a párja gyermekét nevelik együtt. Imádja. :-) Sajnálom, hogy a szakításunk kellett neki ahhoz, hogy ilyen szempontból is felnőjön.

26N

2017. dec. 8. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!