Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valasza erdekelne leginkabb. belemennetek vagy sem?

Figyelt kérdés

Probalom paromat ravenni,hogy kerjunk kulso segitseget a kapcsolatunk helyrehozatalahoz.de teljes mertekben elzarkozik tole.

Miert?van egy kozos gyerkocunk de allandoan oljuk egymast.

Szeretnem vele megertetni,hogy amit csinal az nem normalis.de semmit nem lehet vele megbeszelni mert egybol visszatamad.

5 eve vagyunk egyutt,de mostanra nagyon megromlott a kapcsolatunk.

Szornyen bunko,lekezelo.mikozben en probalok mident megtenni,hogy jobb legyen a kapcsolatunk.de mindig csak a hibaimat latja.

Illetve ha a ti parotok 3 gyerek mellett is szep rendet tart,foz minden nap(levest es masodikat is)mindig van tiszta ruhad,felkel hozzad reggelente (fel 5 kor)akkor is ha ejjel a pici miatt nem aludt jol.nem szorja a penzt(utalok vasarolni) akkor ti bantanatok folyamatosan arosagokert?pl kint hagytam a konyhaban a polcon az egosor dobozat.vagy epp reggel kartonba csomagoltam,de csak a bejarati ajtoba raktam a maradekot,gondolvan delutan ugy is megyunk le,akkor leviszem.

Es ilyenekhez hasonlo aprosagokert.

Baj ha napkozben visszanezem az egy szem sorozatom,baj ha barkinek valaszolok neten ha o is itt van velem pl a konyhaban.

Egyszoval barmit teszek az rossz.

Ezert gondoltam egy parterapiara de nem akarja mert szerinte minden az en hibam es nekem kellene valtoztatni....

Hogy vehetnem ra?igy nem sokaig maradok vele,pedig szeretem csak nagyon nem erzem jol magam.nem vagyok boldog.sokszor sirok estenkent es az is baj,mert csak hisztizek.

Miert ilyen?el nem enged,mar el akartam menni 2x de mindig visszatartott.ha rakerdezek akkor azt mondja szeret,de ha szeret nem csi alja ezeket,nem?

Nagyon kellene nekunk valami segitseg.hogyan vegyem ra?

Koszi a valaszokat

2017. dec. 7. 06:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Ez a kaocsolat csak neked fontos neki egyáltalán nem. Sem testileg sem lelkileg nincs veled. Mindenkinek vannak hibái, de úgy látszik csak neked kell tolerálni az övét, a tied pedig csak arra jó hogy támadjon.

Teljes mértékben ural téged, minden szempontből kiahasznál, igyekszik az önbizalmad a nulla szintre tornázni azzal hogy folytan megaláz.

Az ilyen ember soha nem fog veled párterápiára menni mert attól fél hogy egy szakember aki kivülálló rávilágít a hibáira.

Téged nem szeretni hanem rajtad uralkodni akar, bírtoolni téged.

Én is felkelek a páromhoz regge 6-kor, holott én este dolgozom, kávét főzök, ágyba viszem és menden esetben nagyon hálás érte. Nem várja el hogy megtegyem, nem is azért teszem hanem hogy érezze hogy szeretem és törődök vele.

Ha van rá lehetőséged hagyd ott mert a lelki terror után törvényszerűen jönnek a fizikai betegségek is, arról nem is beszélve hogy a gyerekek lelkét is tönkrevágjátok egy életre.

2017. dec. 7. 08:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem párterápia kellene, hanemcsak a párodnak valami, mert enyhén személyiség zavaros. Az elmondásod szerint tényleg mindig is ilyen lehetett, csak egy ideig el tudta rejteni. Nem szabadott volna ennyire kiszolgáltatnod magad anyagilag neki. Családba nincs valaki aki segíthetne? Szüleid, testvér?

Mindenképp az lenne a megoldás, hogy megszabaduksz tőle.

2017. dec. 7. 08:21
 13/18 Bence_ ***** válasza:
31%

Menj el egy pszichológushoz.

Ő olyan, amilyen.

De ha ez zavar téged "Szulinapom,karacsony,nonap,valentin nap az mintha nem is letezne.mindenkinek vesz valamit,csak nekem nem.legutobb nonapon,velem valasztatta ki a novere,huga es az anyja ajandekat(virag es csoki) de en nem kaptam semmit tole.mert nem erdemlem meg...." akkor ez már a TE felelőssége, önbecsülésed hiánya.

2017. dec. 7. 08:38
 14/18 Bence_ ***** válasza:
41%

Felelősséged

Nekem is a bántalmazó kapcsolat jutott eszembe.

2017. dec. 7. 08:39
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért tisztelne? Kis csicska vagy a szemében, aki azért él, hogy neki legyen levese.
2017. dec. 7. 09:41
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem te vagy az otthoni s "rugdosható szemetesláda" a külvilági stressze után.

Vedd elő az önbecsülésed s vágd a pofájába ezt.

Irányítsd el egy roncstelepre, egy kalapáccsal s verje ott ki egy roncson a fatságait vagy elhagyod s kész.

Ez nem élet bár ha neked ez kell....

2017. dec. 7. 12:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze biztos a no hibaja. Mondjuk igen mert mi is 5 eve vagyunk egyutt baratnommel de eszem agaba sincs meg gyereket csinalni, nem orultem meg... bar szerintem ti inkabb kozepkorosztaly vagytok mar nem olyan fiatalok mint mi. Viszont azzal amit itt irnak paran, hogy “sosem csak az egyik fel a hibas” nem ertek egyet, lattam en mar erdekes dolgokat. Nyilvan a kerdezo is hibas ebben abban de nem o a fo kolompos. Nekem is volt olyan exem akinek ereztem, hogy egyszeruen nem becsul meg elegge, en 90%ot mig o 10-et tesz bele. Aztan mikor szakitottam vele (o sem akart szakitani, hirtelen megszeretett) joparan mondtak, hogy hat igen amugy jol tettem mert kihasznalt. Szoval vannak ilyen ferfiak/nok akik nem illenek ossze, szerintem ti is ilyenek vagytok. Meg ha meg is becsul a parod vagy szeret akkor sincsenek meg azok az “antennai” amikkel erzekelje, hogy veled hogy kellene banni, erzelmileg nem all olyan szinten. Szerintem ezen mar nincs miert segiteni, majd talan egyszer o is megbanja de szerintem nem fogja, inkabb csak sajat magat sajnalna, hogy elment a kis rabszolgaja. Ha meg tenni sem hajlando a kapcsolatotok megmenteseert akkor nem ertem miert vagy meg vele. (Gyereket se kellett volna csinalni eleve...) Mond meg neki max, hogy ez az utolso eselye vagy lelepsz, talan ezzel raveheted aztan meglatjuk felfogja-e a problemat. Ha nem akkor szevasz.
2017. dec. 7. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy NEM ENGED EL? Velem egyszer próbálhatná meg a kedvesem, AZONNAL összepakolnék és lépnék.

Bántalmazó kapcsolatbané élsz, ahol ráadásul uralkodik is feletted.

Ja, piszkosul szeret, csak épp folyamatosan piszkál és parasztkodik.

Mi a fenéért vagy vele és miért akarod ezt a fostengert megmenteni?

Inkább lépj le, hadd legyenek BOLDOGOK a gyerekeitek is, mert így nem jó nekik.

2017. dec. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!