Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valasza erdekelne leginkabb. belemennetek vagy sem?

Figyelt kérdés

Probalom paromat ravenni,hogy kerjunk kulso segitseget a kapcsolatunk helyrehozatalahoz.de teljes mertekben elzarkozik tole.

Miert?van egy kozos gyerkocunk de allandoan oljuk egymast.

Szeretnem vele megertetni,hogy amit csinal az nem normalis.de semmit nem lehet vele megbeszelni mert egybol visszatamad.

5 eve vagyunk egyutt,de mostanra nagyon megromlott a kapcsolatunk.

Szornyen bunko,lekezelo.mikozben en probalok mident megtenni,hogy jobb legyen a kapcsolatunk.de mindig csak a hibaimat latja.

Illetve ha a ti parotok 3 gyerek mellett is szep rendet tart,foz minden nap(levest es masodikat is)mindig van tiszta ruhad,felkel hozzad reggelente (fel 5 kor)akkor is ha ejjel a pici miatt nem aludt jol.nem szorja a penzt(utalok vasarolni) akkor ti bantanatok folyamatosan arosagokert?pl kint hagytam a konyhaban a polcon az egosor dobozat.vagy epp reggel kartonba csomagoltam,de csak a bejarati ajtoba raktam a maradekot,gondolvan delutan ugy is megyunk le,akkor leviszem.

Es ilyenekhez hasonlo aprosagokert.

Baj ha napkozben visszanezem az egy szem sorozatom,baj ha barkinek valaszolok neten ha o is itt van velem pl a konyhaban.

Egyszoval barmit teszek az rossz.

Ezert gondoltam egy parterapiara de nem akarja mert szerinte minden az en hibam es nekem kellene valtoztatni....

Hogy vehetnem ra?igy nem sokaig maradok vele,pedig szeretem csak nagyon nem erzem jol magam.nem vagyok boldog.sokszor sirok estenkent es az is baj,mert csak hisztizek.

Miert ilyen?el nem enged,mar el akartam menni 2x de mindig visszatartott.ha rakerdezek akkor azt mondja szeret,de ha szeret nem csi alja ezeket,nem?

Nagyon kellene nekunk valami segitseg.hogyan vegyem ra?

Koszi a valaszokat

2017. dec. 7. 06:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Leural. Ismerős baleset. Ezen valoban nem segithet parterapia
2017. dec. 7. 06:12
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

dobd ki, ha van még női méltóság benned.

ez egy rongy ember, hadd főjön a levébe.

te meg ezerszer jobbat érdemelsz.

2017. dec. 7. 06:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy mindenben kizárólag csak az egyik fél a hibás. De sajnos ha mindentől elzárkozik és nem hajlandó megbeszélni a problémákat akkor a terápia nem hiszem hogy segítene. Bármennyire is fájni fog, de a szakítás lehet a legjobb megoldás. Persze ennyiből nem lehet konkrét tanácsot adni, de ez a megérzésem, hogy ezt kellene meglépned. Már csak a gyerköc miatt is, nem a legjobb ha ilyen feszült környezetben nevelkedne. Pláne hogy ennyire apróságon van a vita. Szerintem a párod valamit titkolhat előled, és ezzel kapcsolatos feszkot probálja levezetni, hogy mindenben keresi benned a hibát, de ne legyen igazam.
2017. dec. 7. 06:53
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

"Szeretnem vele megertetni,hogy amit csinal az nem normalis.de semmit nem lehet vele megbeszelni mert egybol visszatamad."

Szóval te folyton támadod őt és csodálkozol, ha visszatámad?

És még ő a cúnyagonoszrosszember, te pedig az ártatlan áldozat? Na, ne vicceljünk már...

2017. dec. 7. 06:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedett az én párom is így, számomra teljesen érthetetlenül. Nem éreztem, hogy oka lenne a folytonos piszkálásra. Ha sírtam akkor miért hisztizek a semmin, ha kérdeztem mi történik velünk akkor el zárkózott a beszélgetés elől.

El hagytam. Kb 2-3 hét múlva könyörgött a békülésért és belátta, hogy sokszor oktalanul volt undok.

Képzelem, hogy 3 gyerkőccel neked ez nem ennyire egyszerű de ha nem változik a helyzet biztosan nem élnék ebben.

2017. dec. 7. 07:00
 6/18 A kérdező kommentje:

Azalatt,hogy szeretnem vele megertetni,hogy nem normalis amit csinal azt ertem,hogy probalom a tudtara adni,hogy egy novel nem illik ugy viselkedni ahogy o velem.

Hogy az en igenyeim le vannak tojva,csak az ove a fontos.

Hogy ha en kerek valamit arra magasra tesz,de ha en nem kelek hozza hajnalban akkor en vagyok a legszemetebb allat.

Szulinapom,karacsony,nonap,valentin nap az mintha nem is letezne.mindenkinek vesz valamit,csak nekem nem.legutobb nonapon,velem valasztatta ki a novere,huga es az anyja ajandekat(virag es csoki) de en nem kaptam semmit tole.mert nem erdemlem meg....

Ez szerinted normalis kedves utolso?most komolyan?

Nem bantottam semmivel.nem csalom,nem zarom be.oke,itthon vagyok a picivel.de itthon meg is csinalok mindent.a kedveert fozok levest,mert neki leves nelkul nem ebed az ebed.hajnalban kelek hozza es keszitem a kajajat munkaba.

En jarok boltba,en csinalok mindent.pedig 2 naponta 2 napot itthon van.

O csak vitazik velem mindenen.

Az esetek 90%ban ha hozzam szol akkor vagy bunko,vagy beszol valamiert,vagy leszol valamiert.a maradek 10%ban az idojarasrol,a munkajarol es a gyerekrol beszelunk.

Es csodalkozol,hogy "tamadom"?

Ami Nem tamadas,mert en probalok nyugodtan,normalis hangnemben szolni hozza.

De ha ezeket megemlitem akkor tamad a szuleimmel,a ket nagyfiammal,vagy epp valami oltari apro baromsaggal(lasd fentebb emlitett peldak).

Nem kivanok neked rosszabbat,csak egy ilyen kapcsolatot...

2017. dec. 7. 07:09
 7/18 A kérdező kommentje:

Hogy titkol e valamit?nem hiszem.en is erre gyanakodtam de vegul kizartam.hacsak nincs egy masik telefonja a munkahelyen a szekrenyeben akkor ez kizart.

Hat igen,3 gyerekkel nem olyan egyszeru lepni.foleg,hogy a kicsi meg alig mult 1,5 eves csak.ugy konkretan nekem felretett penzem sincs,szoval mondjuk kauciot fizetni sem tudnek.

Van itthon penz,nem azert,de abhol nem vehetnek ki,hogy nekem most kell 80 ezer kauciora.ha nay balhe van akkor viszi magaval a boritekot munkaba,hogy nehogy vegyek ki belole mert az az ove.

2017. dec. 7. 07:18
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát pedig a szétválás lenne célszerű. Annak hatására vagy belátja, hogy változtatni kell, vagy nem, és akkor nem is kár érte. Tulajdonképpen folyamatosan verbálisan bántalmaz, így nem lehet élni.

Mióta van ez? Nem lehet, hogy a pici érkezése és az amiatti változások hozták ezt ki belőle?

2017. dec. 7. 07:28
 9/18 A kérdező kommentje:

Mar nem is tudom mikor kezdodott.eleinte csak hebe hoba volt hasonlo.aztan egyre surubben.mara ez lett az altalanos.

Mindenki massal tok normalis,kedves.csak velem nem.

Mikor terhes voltam mar voltak ilyen "rohamai".

Pedig nem volt a gyerek korai,eltunk egyutt elotte boven.akkor is voltak dolgai de azoknak reszben meg orultem is.

Ilyen a penz pl.mindenen sporol,mindent 10xrag meg,hogy valoban kell e.de ez a volt ferjem utan meg csabito is volt.o nem nagyon tudta beosztani a penzt.

Kezdem ugy erezni,hogy ez az igazi arca,csak egy darabig tudta rejtegetni.amig ugymond magahoz nem lancot.az en dolgaimat eladtuk(agy,mosogep,huto,szekreny)es vetunk ujjat,ami az "ove".a gyerkoc szuletese is egy szetvalast nehezito korulmeny.

De ez meg a kisebb baj,a nagyobb az,hogy nekem egyedul kellene mindent beszereznem.egyedul a nagyoknak van meg meg az agyuk,amit hoztam magammal.masom nincs mara.

Aztan mikor mar ugy erezte,hogy a markaban vagyok elkezdte kimutatni a foga feherjet...

En egy eros no voltam regen.mindent megoldottam egyedul de mara csak arnyeka vagyok a regi onmagamnak.ha nekem valaki 6-7 evvel ezelott azt mondja,hogy egy ilyen kapcsolatban fogok elni azt meg lehet kepen is torlom.erre tessek.

Szepen lassab leepitett lelkileg.egy labtorlonek erzem magam.

Es ezt tudom,es barkinek el is tudom mondani,hogy nem jo,es lepnem kellene de vele szemben teljesen megsemmisulok.olyan profin keveri a lapokat,hogy mindig o jon ki artatlannak es en hibasnak.akkor is ha o volt a hulye.

Mar ott tartunk,hogy nem ehetek akarmit mikor itthon van.mert miert eszek nutellas kenyeret,mikor ott a szalami.vagy miert eszem meg a banant,o meg nem is evett belole.

Akarhanyszor probalom neki ezeket elmondani a vegen meg en leszek a hibas.

Sirok egy sort a konyhaban,majd azert is en vagyok a hibas.aztan mire megnyugszom egy kicsit es elmegyek aludni rammaszik mert epp kedve tamadt.ha visszautasitom akkor is en vagyok a hibas.mert o mar meg sem kapja itthon es mashoz kell majd mennie.de hiaba mondom,hogy csak egy kis kedvesseg es lenne kedvem,nem erti.mert o kedves velem.es kulonben is mennyi penzt hazahoz,mennyit dolgozik.

Csakhogy en nem az a no vagyok akinek a penztol azik el a bugyikaja....

Es tudom,hogy menthetetlen valoszinuleg a kapcsolatunk.

De a parterapiat meg megprobalnam,ha belemenne.ha masert nem is,azert igen,hogy egy olyan ember aki mindkettonket meghallgat,es teljesen fuggetlen is azt mondja,hogy ez ertelmetlen.

Es itt a hangsuly azon van,hogy mindkettonket meghallgatna.

2017. dec. 7. 07:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy bántalmazó kapcsolat. Akkor is, ha (még) nem ütött meg.

Azt pedig nem javítgatjuk, hanem lezárjuk.

Hidd el, nincs más megoldás. :(

(Tapasztalat. Ezt akár én is írhattam volna.)

2017. dec. 7. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!