Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebbe belemennétek?
Párom felhozta mi lenne ha májustól decemberig a szabad hétvégéken szombat hajnalban, 3 órakor elmenne és vasárnap este jönne haza, elmenne hobbizni. ( ez a mániája)
Kapásból nemet mondtam, meg is kérdeztem ezt hogy képzeli, mikor lennénk együtt. Erre ő felhozta, az előző barátnői ezért sose szóltak neki, ezt elfogadták, én miért nem tudom?
Köpni- nyelni nem tudtam, így is a legtöbb hétvége szinte csak a hobbijáról szól, amúgy is néha elmegy pár hétvégére évközben.( abba sose szóltam bele)
Tippelnék: pecázik?
Soha többé nem állok szóba olyannal, aki horgászik. Képtelenség tolerálni, hogy minden szabad percét a parton tölti.
Kérdés, hogy mi a hobbija?
Mert nagyon nem mindegy!
Igen, az :(
Azt mondta keressek én is magamnak ehhez hasonló elfoglaltságot. Van nekem is, de tudom hol a határ, és szeretnék vele is lenni.
Egyébként az előző barátnők azért előző barátnők, mert valami azoknak sem tetszett annyira, ahogy a pasid beállítani szeretné.
De lehet visszamenni hozzájuk, ha visszavesznek egy ilyen "szórakoztató" partnert!
Egy darabig én is tűrtem. Aztán ő elment hétvégére horgászni, csak nem vette észre, hogy otthon felejtette a botokat.
Mire hazaért, én elköltöztem.
Neked nincs kedved vele menni kérdező ?
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!