Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tetszek magamnak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszek magamnak és emiatt nem merek kezdeményezni a lányoknál az azt jelenti, hogy nem vagyok jóképű és nem is kellenék neki? (Vagyis előre eldöntöm, hogy nem jönnék be neki) 20/F

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy, hogy megtetszik egy lány, de aztán a tükörbe nézek vagy megnézem a fényképeimet és rájövök, hogy mit akarok én? Hiszen úgysem tetszenél neki, inkább kíméld meg magad egy elutasítástól. Ha ezt gondolom magamról akkor az nagy valószínűséggel igaz is, nemde?

2017. dec. 6. 10:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyetemi bulikban biztosan lehetne ismerkedést kezdeményezni, csak az ilyen helyekre meg én nem vagyok járatos és lehet nem is hozzám valóak a bulis lányok. Elismerem, hogy nem vagyok jó táncos: darabos, idétlen a mozgásom. Facebookról megint csak le kell tegyek mert nincsenek olyan Húúha képeim, ott meg ugye az az első. Nehéz ügy számomra, az biztos.
2017. dec. 6. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Mindenben van szép és jó!
2017. dec. 6. 21:09
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

30 éves koromig azt hittem fontos a kinézet, azt hittem nem vagyok vonzó a nők szemében....

A kinézet másodlagos... Nem ezen múlik. Javaslom keress rá youtubeon ismerkedés, leszólítás témában videókra. Meg fogsz lepődni, nagyon!

2017. dec. 16. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:

>Ha ezt gondolom magamról akkor az nagy valószínűséggel igaz is, nemde?

Valószínűleg nem, de legalábbis vannak egyéb okok is, amik sokkal lényegesebbek a kinézetnél.

Én arra tippelek, hogy ezzel csak kifogásokat gyártasz magadnak, ellehetetleníted az előrelépést, mert valójában nem (csak) attól tartasz, hogy elutasítanak, hanem attól is, hogy nem utasítanak el. Mert valójában nem tudnál mit kezdeni a helyzettel, nem érted, hogy te magad mit akarsz, nem érted, mi az a párkapcsolat, hogy működik, hogy kell csinálni.

Sokaknál ez is benne van.

2018. jan. 24. 13:02
 15/20 A kérdező kommentje:

Érdekes amiket írsz mert régebben meg picit talán még most is gondolok ilyesmire.

Felborulna a jelenlegi életem és minden megváltozna. A párommal való törődés és kapcsolat pedig nem csak azt jelenti, hogy megkérdezem minden nap, hogy hogy van. Olyan dolgokról is gondolkodnom kellene, hogy elmenni vele valahova meg ajándékot venni neki a különböző alkalmakra, elutazni hozzá (ha nem egy városban élünk). Ezektől kicsit még tényleg tartok, de ha lenne olyan lány akkor szerintem minden magától alakulna. Úgy érzem ennyi azért nem okozna legyűrhetetlen akadályt.

2018. jan. 24. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, ha nem megy. 38F
2018. febr. 26. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem a horgásznak kell tessen a csali!

Nem fogod tudni megítélni, kinek mi jön be. Az egyiknek nagyon bejössz, a másiknak semennyire.

Figyeld inkább azt, kin látod a vonzalom jeleit!

2018. márc. 22. 04:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Velem mindenki egyformán viselkedik. Semmiféle vonzalom jeleket nem látok senkin...
2018. márc. 22. 06:36
 19/20 anonim ***** válasza:

18:Akkor ne úm. kezdeményezz, hanem csak emberi szimpátiagesztusokat tegyél!

Akkor már majd lesz, akin látni fogsz jeleket, hogy szívesen van veled, keresi a társaságodat.

2018. márc. 22. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis fontos a külső! Ha nem tetszik egy ember külsőleg, ha nincs meg a vibráció, akkor ne mondjátok már azt, hogy lehet belőle párkapcsolat. Maximum haveri alapon valami. Persze a külső nem a full-full modell arc és test, de azért essen már bele a "tól-ig"-be. Na ezek után beszélhetünk a további értékekről.

Az egészséges önbizalom sem azt jelenti, hogy lesz*rom a kinézetemet, én biztos bármit elérhetek. Szerintem a helyes képlet az önbizalom + önismeret. Láttam én már koppanni önbizalomtól dagadó embereket. Önbizalom-nagyképűség...vékony a határ.

Én azt javaslom, beszélgess bátran a lányokkal, ne feszélyezzen az a tudat, hogy "fel kell szednem". Én is félénk srác voltam, de minden évben 3-4 lány a jelét adta az érdeklődésének. Pedig semmi extrát nem tettem, csak természetes voltam velük. Erőltetni nem szabad, és ne legyél a szokásos bájgúnár.

2018. ápr. 7. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!