Egy jóképű fiú miért visszahúzódó? Hogyan lehet nála kezdeményezni? Hogy kezelheti hogy sok lánynak tetszik? Fiúk, lányok?
Van a suliban egy nagyon jóképű fiú, magas, szőke, 18 éves. Nagyon sok lánynak tetszik szerintem, köztük nekem is. Viszont hallottam hogy csak kb. az iskola és az otthon között ingázik, nem jár sehová sem és általában nincs sok haverja, ismerőse, inkább két-három barátja az osztályából, akikkel hülyülnek.
Biztos hogy nem meleg, mert már láttam 1 éve hogy egy lánnyal beszélgetett a szünetben az udvaron egy padon egy másik osztályból és máskor meg hogy sétálni indult suli után egy másikkal. De úgy tűnik velük nem lett semmi végül. De sosincs barátnője, nincsen közös képe lányokkal, pedig facebookon nagyon aktív. És az idegenekkel szemben elég visszahúzódónak tűnik. Miért, ha jól néz ki?
17/L
5:
Csak ismerek pár másik jóképű fiút és ők kihasználják ezt és sok csinos lánnyal szexelnek, mert gondolom ez jó érzés nekik. Ő meg nem.
Lehet, hogy nincs teljesen tisztában azzal, hogy rengeteg esélye van a lányoknál. Bizonyára alapból egy félénkebb srác, ilyen a természete. Ilyenkor meg nem lehet mit tenne.
Lehet majd a húszas éveire megbátorodik, és rengeteg csaja lesz. Esetleg egyszerűen csak nem érdeklik még úgy a lányok, későn érő típus. Ugyan ilyen van lányban is.
Egyébként jómagam is hasonló srác vagyok, mint akiről most szó van. Amiket most leírtam többnyire rám is igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!