Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy jóképű fiú miért visszahúz...

Egy jóképű fiú miért visszahúzódó? Hogyan lehet nála kezdeményezni? Hogy kezelheti hogy sok lánynak tetszik? Fiúk, lányok?

Figyelt kérdés

Van a suliban egy nagyon jóképű fiú, magas, szőke, 18 éves. Nagyon sok lánynak tetszik szerintem, köztük nekem is. Viszont hallottam hogy csak kb. az iskola és az otthon között ingázik, nem jár sehová sem és általában nincs sok haverja, ismerőse, inkább két-három barátja az osztályából, akikkel hülyülnek.

Biztos hogy nem meleg, mert már láttam 1 éve hogy egy lánnyal beszélgetett a szünetben az udvaron egy padon egy másik osztályból és máskor meg hogy sétálni indult suli után egy másikkal. De úgy tűnik velük nem lett semmi végül. De sosincs barátnője, nincsen közös képe lányokkal, pedig facebookon nagyon aktív. És az idegenekkel szemben elég visszahúzódónak tűnik. Miért, ha jól néz ki?

17/L

2015. febr. 8. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy lányokkal beszélget és sétál, még lehet meleg. Pont ez a lényeg, hogy a meleg fiúk főleg lányokkal társalognak.
2015. júl. 7. 13:44
 12/15 anonim válasza:

Én is ilyen vagyok. A lányok is jóképűnek, helyesnek mondanak (persze ezt én magamon nem így látom), de nincs önbizalmam. Van egy szoros baráti köröm néha velük bulizok, akkor is csak házibulikban. Iskola közben én is csak ingázok kb. a suli is az otthon között, fészbúkra meg hetente egyszer felmegyek, de van olyan, hogy hónapok is eltelnek olykor... Aki ismer engem, az tudja, hogy milyen vagyok. Olyat is amiről nem gondolná a külvilág :D

Egy barátnőm volt eddig. Persze akkor is ő kezdeményezett (szégyen? - nem.)

Na igen. Csak megosztottam veled, hogy a külső ugye nem minden. Khm. Klisé.

Azóta lett valami? :)

2015. aug. 24. 22:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Ő elballagott és lett egy barátnője a fb szerint. Szóval nem meleg, mint sokan mondták (Ezt nem is értettem).

Nem mertem ráírni és nyilván ő sem jött oda hozzám vagy írt rám soha, de azóta nekem is lett barátom aki kívül-belül elég jó arc a másikhoz képest is.

Szerintem azoknak volt igaza, akik azt írták hogy későn nyílik majd meg és hogy még egyszerűen csak nem jött rá arra hogy milyen jól néz ki és milyen sok lánynak tetszik. Nem fogja fel és nem tudja kihasználni. De hátha mostantól majd összejön neki.

2015. aug. 25. 14:33
 14/15 anonim válasza:
Na, mintha az én saját jellem leírásomat olvasnám :D Én is elég aktív vagyok facebook-on, nincs képem lányokkal, nagyon nem is beszélek, és osztályban is 1-2 srác van akik a haverjaim, és mégsem vagyok meleg. Ez azért van, gondolom fél az elutasítástól, és nem mer kezdeményezni. Az lenne a legtisztább, ha tetszik neked, hogy menj oda hozzá, és beszélgess vele. Az is lehet hogy van barátnője, csak nem abba a suliba jár, ahová te. (Most nézem a dátumot amikor ezt leirtam) Azóta megoldódott a helyzet?
2016. aug. 26. 13:14
 15/15 anonim válasza:
Amúgy 5 éves poszt, 5 éve mindenki is ha tehette facebookozott, nem volt nagyon más elfoglaltsága az embernek, egyébként én hasonló vagyok bár magamnak nem tetszek ha tükörbe nézek, de volt már egy barátnőm akkoriba ő zökkentett ki arról hogy kezdek helyesedni (18 évesen) persze nem tartott sokáig mert nem volt semmi tapasztalatom, és azóta se volt senki és ugyanaz voltam amit leírtál kb, néha nagy képű vagyok de nincs semmilyen barátságom nem hiszek ezekbe, hogy nálam legalábbis tartós lenne mert nehéz esett vagyok de még azóta is szűz nem érdekel engem annyira.. 20f
2021. jún. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!