Egy jóképű fiú miért visszahúzódó? Hogyan lehet nála kezdeményezni? Hogy kezelheti hogy sok lánynak tetszik? Fiúk, lányok?
Van a suliban egy nagyon jóképű fiú, magas, szőke, 18 éves. Nagyon sok lánynak tetszik szerintem, köztük nekem is. Viszont hallottam hogy csak kb. az iskola és az otthon között ingázik, nem jár sehová sem és általában nincs sok haverja, ismerőse, inkább két-három barátja az osztályából, akikkel hülyülnek.
Biztos hogy nem meleg, mert már láttam 1 éve hogy egy lánnyal beszélgetett a szünetben az udvaron egy padon egy másik osztályból és máskor meg hogy sétálni indult suli után egy másikkal. De úgy tűnik velük nem lett semmi végül. De sosincs barátnője, nincsen közös képe lányokkal, pedig facebookon nagyon aktív. És az idegenekkel szemben elég visszahúzódónak tűnik. Miért, ha jól néz ki?
17/L
Én is ilyen vagyok. A lányok is jóképűnek, helyesnek mondanak (persze ezt én magamon nem így látom), de nincs önbizalmam. Van egy szoros baráti köröm néha velük bulizok, akkor is csak házibulikban. Iskola közben én is csak ingázok kb. a suli is az otthon között, fészbúkra meg hetente egyszer felmegyek, de van olyan, hogy hónapok is eltelnek olykor... Aki ismer engem, az tudja, hogy milyen vagyok. Olyat is amiről nem gondolná a külvilág :D
Egy barátnőm volt eddig. Persze akkor is ő kezdeményezett (szégyen? - nem.)
Na igen. Csak megosztottam veled, hogy a külső ugye nem minden. Khm. Klisé.
Azóta lett valami? :)
Ő elballagott és lett egy barátnője a fb szerint. Szóval nem meleg, mint sokan mondták (Ezt nem is értettem).
Nem mertem ráírni és nyilván ő sem jött oda hozzám vagy írt rám soha, de azóta nekem is lett barátom aki kívül-belül elég jó arc a másikhoz képest is.
Szerintem azoknak volt igaza, akik azt írták hogy későn nyílik majd meg és hogy még egyszerűen csak nem jött rá arra hogy milyen jól néz ki és milyen sok lánynak tetszik. Nem fogja fel és nem tudja kihasználni. De hátha mostantól majd összejön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!