Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszek magamnak és emiatt nem merek kezdeményezni
a lányoknál az azt jelenti, hogy nem vagyok jóképű és
nem is kellenék neki? (Vagyis előre eldöntöm, hogy nem
jönnék be neki) 20/F
Én is pont ugyan ilyen vagyok mint Te. 19/F
2017. dec. 6. 10:59
Önbizalom hiány- pszichologus! 😉
2017. dec. 6. 11:07
Nem feltétlenül igaz. Szerencsére nem mindenkinek ugyanaz a fajta pasi jön be. Hacsak nem hiányzik a fél fogsorod vagy más egyéb komolyabb esztétikai problémád van, lehet esélyed a lányoknál. Az én párom sem egy Brad Pitt, mégis nagyon nagyon szeretem és nem adnám senkiért. Viszont azt jegyezd meg, a lányok többsége a határozott, egészséges önbizalommal rendelkező fiúkhoz vonzódik inkább, szóval szerintem előszor rakd rendbe a fejedben a dolgokat. Tanuld meg szeretni önmagad. Ha valaki kiegyensúlyozott, az látszik rajta kívülről is és már több eséllyel indulsz :) Sok sikert!
2017. dec. 6. 11:07
Nem a külső a legfontosabb egy férfinál! :)
2017. dec. 6. 11:19
Én is így vagyok vele.
Engem viszont még a kövér, ronda lányok is elutasítanak
2017. dec. 6. 11:32
6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom magam úgy szeretni ha ezt még nem éreztette velem egy nő sem, hogy vonzó pasi lennék. Mégis, hogyan lehetne úgy jó az önértékelésem a párkapcsolatra vonatkozóan ha még senki nem akart engem, senki nem volt belém szerelmes?
Ha folyton másoktól vársz megerősítést, soha nem fogsz egyről a kettőre jutni. Az önértékelés belülről kell hogy fakadjon, nem a környezetedből. Ha mindig mások véleményére adnánk, nem gondolom hogy boldog élete lenne bárkinek is.
Gondold végig mi az amiben jó vagy és mik a gyengeségeid amikre rá kell erősítened. Biztosan van olyan dolog amiben tehetseges vagy. Hasznald ki. Nem tudom sportolsz-e, de ha nem, érdemes lenne elkezdeni. Nemcsak a stresszt vezeti le, de fittebb, erősebb is leszel tőle ami megintcsak növelni fogja az önbizalmad.Vedd körül magad pozitív emberekkel, barátokkal akik meg tudnak erősíteni ebben a kezdeti szakaszban. Végső esetben, ha semmi nem segít, érdemes lenne felkeresni valami szakembert. Nem szégyen az, ha valami nem megy egyedül.
#3.voltam
2017. dec. 6. 11:50
8/20 A kérdező kommentje:
De hát ez igaz is, persze. Mindig más véleménye alapján alkottam ítéletet magamról, valami azért csak van a dologban. Nagyon szeretek sportolni, amatőr szinten kapus vagyok (Foci) meg az ilyen általános dolgok mint a futás, biciklizés stb. Eddig viszont a lányokhoz még nem adtak önbizalmat és ezek által sem közeledett felém még egy lány sem. Nem is tudom összekapcsolni a két dolgot egymással. Egyetemista vagyok, és a bölcsészet karon 80%-ban lányok vannak. Ott sem jutottam még másfél év alatt semmire. Ha valaki "kapós" akkor azt akarva-akaratlanul észreveszi valami lány magának, véleményem szerint. Ráerőltetni pedig nem akarom magam senkire ezért nem állok szóba magamtól egy lánnyal sem.
Kedves kérdező! Ahogyan olvastam a hozzászólásaidat teljesen magamra ismertem. Mintha csak én írtam volna.
Első válaszoló vagyok.
2017. dec. 6. 12:15
Sportolsz, intelligens vagy, egyetemre jársz, nem gondolom, hogy akkor a kinézeteddel vagy a személyiségeddel lenne a probléma ami miatt a lányok nem közelednek feléd. Sokkal inkább az, hogy bármennyire idejétmúlt dolog, hogy a "pasinak kell kezdeményezni" még mindig sajnos ebben élünk. Elenyészően kevés az a lány aki veszi a bátorságot és odaáll egy fiú elé hogy: "Szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni." A fiúk és a társadalom nagy része könnyen kaphatónak tekinti az ilyen lányokat. Próbálj meg kezdeményezni. Amíg nem próbálkozol, nem tudhatod biztosra.
2017. dec. 6. 12:28
Kapcsolódó kérdések: