Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha nem kaptam semmily...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem kaptam semmilyen ajándékot?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk 1 évesek, (már össze is költöztūnk) mondta minden nap, hogy jaj mindjárt 1 éve vagyunk egyūtt.. Mondta higy elakar vinni étterembe stb. Aztán én vettem neki ajándékot ő meg semmit, nem is mondott semmit.. Reggel ìrt nrkem miután elmentūnk dolgozni, hogy boldog évfordulót stb... Neki átlag keresete van nekem bőven átlag feletti bőven de nem hiszem, hogy ez nornális lenne. Nagyon rosszul esik... De fél évnél ugyan ez volt. Mondjam el neki, hogy rosszul esett nagyon ?

2017. dec. 5. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Eleve minek kell minden sz@rt megünnepelni. De nincs abban semmi ha a pasi ad évfordulóra, és a nő nem.

Mi négy éve vagyunk együtt a párommal, évfordulót soha nem ünneplünk, pedig igazán imádjuk egymást.

2017. dec. 6. 05:37
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
Mi minden nap megünnepeljük a napfordulónkat és mindenféle ajándékokat veszünk egymásnak.Persze én drágábbakat mert többet keresek nála. :)
2017. dec. 6. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!