Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántana, ha a párotoktól semmilyen alkalomra nem kapnátok ajándékot?
Én személyszerint feleslegesnek találom az ajándékozást ünnepekkor.
A szeretteimet sokszor meglepem valami aprósággal, amit meglátok a boltban és eszembe jut az illető, vagy lesz egy jó ötletem, amit magam tudok elkészíteni.
Viszont az alkalomhoz kötött, pl szülinapi, karácsonyi stb ajándékozást nem szeretem. Se adni, se kapni. A családomat már rászoktattam, hogy ajándékként menjünk el együtt étterembe, vagy hasonló, ha már muszáj nagy feneket keríteni a dolognak, akkor inkább valami közös program legyen az ajándék.
A névnapot pl megemlíteni se szoktam, attól is rosszul vagyok, ha engem felköszöntenek olyankor.
Ti ezt bántónak találnátok egy kapcsolatban? Randizgatok egy fiúval, és kicsit félek, hogy emiatt bunkónak tartana, vagy azt hinné hogy egyszerűen csak nem érdekel.
Kicsit...
De amíg alkalom nélkül viszont meglep magától,addig nem gondolom bajnak,vagy bunkónak.
A páromtól bántana. De azt hozzátenném, hogy senkitől se szeretek ajándékot kapni, meg semmit se. De a párom lenne az egyedüli személy akitől jól esne.
Mondjuk nem kell nagy ajándék pl egy torta már bőven elég születésnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!