Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is felháborodnátok ezen? Vagy én estem túlzásba?
Úgy kezdődött az egész, hogy az interneten megkérdezte tőlem a barátom, hogy mit csinálok éppen. Azt válaszoltam, hogy női dolgok. Utána azt kérte tőlem, hogy meséljem el neki a részleteket amikor a fürdőszobában voltam mivel azt szeretné, hogy megnyíljak előtte. Ez nekem kényes dolog és nem is tudom hogyan kellene erről részleteket mondani.
Szóval, hogy más lányok csak úgy random helyzetekben beszélnek neki a női bajokról, fájdalmaikról részletesen (Hozzá teszem, hogy orvossokkal dolgozik.) Ez nem furcsa? Bár ő ezt sohasem kérte tőlük. Ezt elhiszem, mert volt egy másik helyzet is, de bebizonyította az ártatlanságát. De ez más téma.
Nekem nagyon rosszul esett az biztos. Azt mondta, hogy mindig féltékenykedek. Én pedig azt vettem észre, hogy szándékosan kerget az őrületbe.
Ti felháborodnátok?
Hát, ez az :(
Szerintem sem kellene ezt csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!