Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha havonta 1 max...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha havonta 1 max kétszer egy férfi tulzásba viszi az ivászatot az még belefér?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán iszik akkor is max 1 kèt sört, de ha elmegy a haverjaival ami kb havonta 1szer nagyon ritkán max 2 szer van akkor nagyon tulzásba tudja vinni az italt, ezt mèg lehet tolerálni?

2017. júl. 23. 18:39
1 2
 1/16 anonim válasza:
37%
Szerintem belefér. De ezt neked kell tudni, hogy elviseled e vagy sem.
2017. júl. 23. 18:41
 2/16 anonim ***** válasza:

Két évente ébredek enyhén másnaposan, egyébként nem iszom. Inkább ez a nagyon ritkán szerintem. :p

31/f

2017. júl. 23. 18:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tolerálnám, egy fenött embernek tudnia kell, mennyit ihat, hogy még ne ártson meg neki.

Akinek nincs ennyi önismerete és önfegyelme, az nekem nem elfogadható partnerként.

Ha valaki kamaszként egy-két alkalommal életében túllö a célon, az még elfogadható, mert nincs kellö tapasztalata, de legkésöbb a második alkalom után már oda kellene figyelnie arra, hogy neki hol a határ.

2017. júl. 23. 18:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem viselném el azt a havi 1-2-t sem.
2017. júl. 23. 18:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked belefér?

Mindenkinél máshol van a tűréshatár. Ha szerinted tolerálható, akkor belefér. Ha nem, akkor nem.

Én mondjuk FÉRFIként ura vagyok annyira magamnak, hogy ne vigyem túlzásba, főleg ne rendszeresen.

2017. júl. 23. 18:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Miért kell túlzásba vinni? Mértékkel inni már snassz?
2017. júl. 23. 18:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Vannak belöle nèzeteltérések, probálom tolerálni neki, hisz minden féfi más, èn ugy gondolom h egy férfinak meglehet hagyni h kitombolja magát, kiadja a feszültsèget valamilyen szinten, nem könnyű elnèznem neki ezeket a dolgait, változtatni nem tudok rajta ès öszintèn szolva ebböl a havi 1 szer berugok dologbol nem is akar engedni
2017. júl. 23. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Akkor én engedném el.

Nekem alkesz volt a faterom, stresszelek a részegektől, a piaszagtól. Ha szar az élete, változtasson.

2017. júl. 23. 19:02
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nem fér bele. Párom kéthetente-havonta elmegy a munkatársaival sörözni. Sosem érdekelt, mikor jön, hányszor megy el, mit iszik, annyit kértem csak, hogy ne részegen jöjjön haza.

Mivel ilyet kérni sem kell tőle, két sör után mindenképp jön haza, és sosem rúg be, nincsenek problémáink ilyesmiből.

Havi két lerészegedés nagyon szánalmas és sok.

2017. júl. 23. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem tetszene.

Biztos csak igy érzi jol magát a haverjaival..

2017. júl. 23. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!