Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is felháborodnátok ezen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is felháborodnátok ezen? Vagy én estem túlzásba?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész, hogy az interneten megkérdezte tőlem a barátom, hogy mit csinálok éppen. Azt válaszoltam, hogy női dolgok. Utána azt kérte tőlem, hogy meséljem el neki a részleteket amikor a fürdőszobában voltam mivel azt szeretné, hogy megnyíljak előtte. Ez nekem kényes dolog és nem is tudom hogyan kellene erről részleteket mondani.

Szóval, hogy más lányok csak úgy random helyzetekben beszélnek neki a női bajokról, fájdalmaikról részletesen (Hozzá teszem, hogy orvossokkal dolgozik.) Ez nem furcsa? Bár ő ezt sohasem kérte tőlük. Ezt elhiszem, mert volt egy másik helyzet is, de bebizonyította az ártatlanságát. De ez más téma.

Nekem nagyon rosszul esett az biztos. Azt mondta, hogy mindig féltékenykedek. Én pedig azt vettem észre, hogy szándékosan kerget az őrületbe.

Ti felháborodnátok?

2017. dec. 4. 22:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyilván egy pasi sem fog rákérdezni őszintén, hogy "na figyelj már, hanyadik napban tartasz, mennyi vér jön ki?" :D De ettől még lehet róla beszélgetni, egy nő napját azért rendesen el tudja cseszni ha megjön, ezt pedig valakivel csak meg kell osztani akivel jóban van.
2017. dec. 4. 22:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2017. dec. 4. 22:36
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
12: simán megkérdezem hogy hányadik napon van. Akkor ugyanis nem kell védekezni (igen, tudom, hogy nem 100% - ez sem). De mindegyik barátnőm mondta magától is, mikor megjött, mert például akkor gyakran nyűgösebbek. Általában meg minden érdekel a barátnőmmel kapcsolatban, és a kakilást kivéve örülök neki ha mindent előttem csinál. A nőiességhez hozzátartozik a menstruáció is.
2017. dec. 4. 22:43
 14/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg bajom van, de nem tudok ez ellen tenni. Nem akarok senkinek sem bajt okozni.
2017. dec. 4. 22:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire folyásolja be ezt a helyzetet, de történtek dolgok velem, amik (szerintem) hatalmas traumát okoztak nekem. Szexuális jellegűek. Szerintetek ezért vagyok gátlásos?
2017. dec. 4. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom mennyire folyásolja be ezt a helyzetet, de történtek dolgok velem, amik (szerintem) hatalmas traumát okoztak nekem. Szexuális jellegűek. Szerintetek ezért vagyok gátlásos?"

Nagyon is befolyásolja, és valószínűleg ezért vagy gátlásos, bár mindenkire máshogy reagál. Volt olyan barátnőm kettő is, akit gyerekkorában molesztáltak, az egyiket nagyon súlyosan. Ő például nagyon nyílt szexualitás terén, nagyon jó szexben, viszont szélsőségesen erősen igényli a biztonságot.

2017. dec. 4. 23:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha molesztáltak gyerekkorodban, akkor feltétlen keressél meg pszichológust, lehetőleg olyat, aki erre specializálódott, mert ezt nem tudod egyedül megoldani. Már csak azért sem, mert te magad észre sem veszed, hogy milyen, látszólag távoli területeken befolyásolja az életedet. 9 voltam.
2017. dec. 4. 23:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ha rákérdez a párom hogy mit csinálok, akkor elmondom ha épp tampont cserélek. Szerintem ez egy kapcsolatban nem gáz, bár mi tizenéve vagyunk együtt...
2017. dec. 5. 09:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Uf... köszönöm. Először inkább elmondom a barátomnak. Már el akartam mondani, de valami mindig közbe jött. Azután egyáltalán nem jutott eszembe ez.
2017. dec. 5. 09:42
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Az egyetlen nő, akinek a menzesze érdekelje a páromat, az én legyek. Lehet birtoklásmániásnak nevezni, de nem hiszem, hogy random nőkkel menstruációról kell beszélgetnie a páromnak.
2017. dec. 5. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!