Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak, ezért nincs férfi-női barátság?
Sokszor szeretnének velem barátkozni férfiak (párkapcsolatban lévők és szinglik egyaránt), amit a párom nem néz jó szemmel.
Szerinte csak olyan férfiak számíthatnak barátnak, akiket jóval korábbról ismerek, mint őt, és sosem volt köztünk semmi. Mondjuk ilyen személy nincs is az életemben.
Szerinte a "barátkozni akaró" férfiaknak két típusa van:
1, Aki azért akar a közelembe férkőzni, mert tetszik neki a külsőm, megdugna, majd elfelejtene
2, Akinek tetszik a személyiségem (is), és társat lát bennem
Olyan, aki csak barátkozna, nincsen, ha szingli.
Ha van barátnője, akkor meg mutasson be neki is, barátkozzak a lánnyal is. Ha ezt nem akarja, megintcsak a fenti esetek egyike áll fenn.
Igaza lenne vajon?
Igaza van.
Saját, szűkebb tágabb környezet tapasztalatai alapján abszolút egyetértek. Sok fiú barátom volt, szerettem őket, mint haver, sokkal őszintébbek, jobb fejek, mint a csajok, de kivétel nélkül mindegyik előállt azzal, hogy hát ő többet érez...
Köszönöm többet nem, mindkettőnk érdekében. Haverokat el tudok képzelni, akikkel összejárunk, ha a párom is ott van, de ennyi. Ezt neki is elmondtam, amikor rákattantak a nők, mondván milyen jó barátok, miközben egy egészséges randink nem volt anélkül, hogy ne írtak volna rá és kiborultam. Elmondtam neki higgadtan, hogy vagy leállnak ezek a nők és visszavesznek vagy sajnos nem tudunk továbbra is párkapcsolatban maradni. Eddig úgy néz ki, belátta. Vannak nő haverjai neki is, ismerem is őket, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!