Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak, ezért nincs férfi-női barátság?
Sokszor szeretnének velem barátkozni férfiak (párkapcsolatban lévők és szinglik egyaránt), amit a párom nem néz jó szemmel.
Szerinte csak olyan férfiak számíthatnak barátnak, akiket jóval korábbról ismerek, mint őt, és sosem volt köztünk semmi. Mondjuk ilyen személy nincs is az életemben.
Szerinte a "barátkozni akaró" férfiaknak két típusa van:
1, Aki azért akar a közelembe férkőzni, mert tetszik neki a külsőm, megdugna, majd elfelejtene
2, Akinek tetszik a személyiségem (is), és társat lát bennem
Olyan, aki csak barátkozna, nincsen, ha szingli.
Ha van barátnője, akkor meg mutasson be neki is, barátkozzak a lánnyal is. Ha ezt nem akarja, megintcsak a fenti esetek egyike áll fenn.
Igaza lenne vajon?
Eddigi élettapasztalataim alapján igen, igaza van.
Eddig még nem láttam olyan férfi- nő barátságot, ami ne billent volna át egyik vagy másik félnél.
41f
Igaza van ,persze lehetnek kivetelek.
Nekem is egy férfi barátom van ,a többi mimeig többet akart. Ismeri a páromat is. 10éve vagyunk barátok. Soha nem volt semmi ,pedig jo pasi. Növéremmel volt 3évig.
n25
És ha igaz változtat valamin?
Te változtatsz a jelenségen?
Lényegtelen is, hiszen ti együtt vagytok és szeretitek egymást. Te szereted a párod és nem hagyod el senkiért, minek kellenek hát neked fiu barátok? Kíméld meg őket a szenvedéstől vagy válts ha valamelyik iránt többet érzel.
Lehet osztonlenyezni, szuklatokoruzni es egyeb megsemmisito belyegeket sutni a masikra, de en is egyetertek a felsoroltakkal. Nem azert, mert egy bigott vagyok, hanem mert meg nem lattam ellenpeldat. Egyet sem. Ha mas latott gratulalok. Mielott megint vki az erkolcsi folenyevel jol megmondana, h milyen korlatolt vagyok vegye egy pillanatra a faradtsagot es gondolkozzon el: o nem a tapasztalatai alapjan allitja, h van ferfi-no baratsag? Dehogynem. Nem ideologia vagy valami sotet elnyomott trauma miatt, hanem mert latott ra peldat. Na, mi is tapasztalatbol beszelunk. A ti tapasztalatotok miert ertekesebb a mienknel? Miert kell egybol lehurrogni, kicikizni, ha valaki maskent latja a dolgokat?
Szerintem teljesen logikusan latja a baratod a dolgokat, kerdezo. Ezeknek a ferfiaknak mar evek ota megvannak a barataik. A ferfi baratsagokat sem halmozzak egy bizonyos kor utan, mert minek? A meglevokkel is olyan nehez osszefutni. Szoval baratai vannak, baratnoje nincs, te lany vagy, end of story. Es nagyon sok ferfit rohadtul nem erdekli, h kapcsolatban vagy, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!