Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet valahogy szoktatni egy férfit a munkamániáról?
Vagyis nem igazán munkamániáról van szó, sokszor ő maga is gyűlöli, hogy sokáig bent kell lennie, meg hétvégén is mennie kell, de túl lojális ahhoz, hogy munkahelyet váltson. ("Nem akarok cserben hagyni mindenkit") pedig lenne hova mennie, jobb munkakörülményekkel.
Egyébként ezt a hozzáállást kb az összes férfi ismerősömnél látom, mind utálja a munkáját, de mégse hagyná ott a világért se, és bent gályáznak hosszú túlórákat, pedig lenne jobb lehetőségük.
Utálom az ilyen kérdéseket, de ezen a téren soha életemben nem láttam még ellenpéldát, szóval megkockáztatom: az összes férfi ilyen?
Aki ilyen, az leszoktatható valahogy erről?
Nem azért élünk, hogy dolgozzunk. Azért dolgozunk, hogy jobban tudjunk élni.
Ennek fényében ha a munkahelyem olyan, hogy nehezíti az életemet, akkor keresek másikat.
Heti 40(+5 óra ebédszünet) óra a maximum, amit munkával töltök. Munka előtt - után és hétvégén pedig ha ég a központ, akkor sem érnek el, mert a telefont nem veszem fel (szerződésbe van foglalva, hogy nem kereshetnek munkaidőn kívül).
(Ez arra is jó, hogy a munkahelyi problémákat szerencsére soha nem hozom haza, ami rengeteget segített eddig a párkapcsolatokban, hogy jól működjenek.)
Tehát nem, nem mindenki ilyen. Az már más kérdés, hogy a munkám egyben a hobbim is, de csak az alap tevékenység. Amikor a cégnek kell csinálni, akkor az nem szórakoztat. Otthon magamnak viszont teljesen jó. Így külső szemlélőnek úgy is tűnhet a dolog, hogy még otthon is dolgozok, de ez egyáltalán nincs így, mert a magam szórakoztatására tevékenykedek.
A kérdésed többi részére nem tudok válaszolni, mert nem értem, hogy ha valakinek van lehetősége változtatni és a jelenlegi szar, akkor miért nem teszi meg.
Amivel jól leszoktatható a munkáról, bár más mellékhatásai is lehetnek:
Lóbányai világos
Vitrolás világos
Koccintós
Kannás
Fütyülős
Kisüsti
Captain Morgan
Borsodi Bivaly
Soproni Ászok
Mátyás keserű
Bacardi
Dreher
Spar Budget sör
Szalon
Aranyfácán
Rákóczi sör
Johnny Walker
Jim Beam
Kalinka
Igrisztoje pezsgő
Unicum
stb.
Nagy dózisban sok a mellékhatása, kis dózisnál csak egyre nagyobb gyopár lesz, először csak a túlóra marad el, aztán otthon se csinál semmit, majd jöhet meló helyett a segíj meg a rokkantnyugdíj.
Köszi, jó olvasni, hogy van ilyen!
Nekem is a munkám a hobbim, imádom, de eszem ágában sincs arra áldozni azt a kevés szabadidőmet, ami marad...
Ezek közül többet is szokott/szoktunk fogyasztani alkalmanként, nem segített. Bár a rokkantnyugdíj stimmel, az jár neki, de attól se megy kevesebbet.
Szerinte nem az élet értelme.. kifejezetten nem szereti... Nem értem miért nem vált...
Lehet nem is gyűlőli és a túlóra nem Dévényi Tibi bácsi műsora,ha menni kell akkor menni kell nyelsz hatot és alázattal dolgozol,főleg ha meg is fizetik.
Nálunk is van,hogy meeting este 18 után is van és akár 20-21-ig mivel amcsikkal dolgozunk együtt.
A magas fizunak ez az ára,hogy be kell áldozd a szabadidőd,de ez kibírható,inkább ez mint gyárba 3 műszakért 150 nettó.
Aki céltudatos minden pasi ilyen,nekem a menedzserem van,hogy este 23-kor még meetingel otthonról,és nem egyszer kétszer.
Érdekes soha nem hallottam sírni meg nyafogni mint egy fürdős k..vát.
Ha sikeres férfivel ismerkedsz akkor ők mind ilyenek sőt még ilyenebbek.
Nekem volt,hogy szívroham gyanúm volt,magas vérnyomásom a sok meló végett,mert a projektnek haladnia kellett,különben game over.
Ilyenkor áldozatokat kell hozni kőkeményen,de meg is fizetik.
Nem olyan egyszerű ez kérdező,magas fizu egy férfinek kardinális kérdés,a sikeres férfinek.
Keres egy átlagos pasit de nyilván a wellneszezés,étterem,rucika,kocsikázás ezekről lemondhatsz gyorsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!