Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre hogyan reagáltatok volna?
Értettük, hogy újszülöttet írtál a fenti helyzetben, csak mi nem az egódon kapott sértettségen rugózunk, hanem eleve azon, hogy a gyerekbe nem rövid távon gondolkozunk, mert főzni kelleni fog később (is).
Ergó - hosszabb magyarázattal élve-:ha főznél hazajönne? Mert ha igen, akkor no problem, ennyi. (azt hiszem kifejtettem, miért utaltam a gyerek későbbi okára, tudom az autisták mindent szó szerint értelmeznek, külön meg kell magyaráznom a logikai kapcsolatot a 2 mondat között..) - Bocsánat, de frusztrált vagyok, nem neked szól kérdező. :)
Bocsánat, hogy tovább mertük vinni, hogy eleve a kijelentésed is ostoba.
Értetem elsőre is, hogy az fáj a kis lelkednek, hogy újszülöttel nem hazajár.
Véleményem szerint, az ebédidőbe tök mindegy, hogyha éppen nem mindig hozzám jön, hanem a szüleit látogatja meg.
Munka után hozzád megy haza. Munkába tőled megy.
Akkor nem tök mindegy, holt tölti azt a fél-1 órát?
Amúgy sem mindig a szüleinél van/lenne gondolom, de ennyi talán még belefér, hiszen nem a kocsmába jár, hanem beugrik a szüleihez.
Azt meg te tudod, mennyi foglalkozik veled.
Gondolom a kérdésed nem véletlenül jött, szóval egészen konkrétan nem az a probléma, hogy ebédre hova megy.
HA nem éreznéd magad mellőzve, akkor nem érdekelne téged sem. A gond itt van.
Vagy te vagy érzékeny, vagy ő a ludas.
(Hogy értelmesen is válaszoljak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!