Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti erre hogyan reagáltatok volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erre hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Párom már 40 is elmúlt, minden hétköznap haza jár ebédelni, feljött a babatéma kettőnk között. Én rákérdeztem akkor is haza járna-e ebédelni ha én itthon lennék az újszülött babánkkal. Erre gondolkodás nélkül annyit mondott, igen oda a szüleihez menne ha én nem főznék. Köpni-nyelni nem tudtam.
2017. nov. 29. 17:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Szóval jelenleg a szüleihez jár ebédelni és azt sérelmezed hogy ha lenne gyerek és főznél és lenne otthon nálatok is ebéd akkor is a szüleihez járna?

Leírhatnád mi a jelenlegi helyzet mert nekem továbbra se tiszta.

2017. nov. 29. 18:07
 12/32 A kérdező kommentje:
Mikor össze jöttünk a szülei más településen éltek. Mikor vissza költöztek akkor tudtam meg hogy minden nap haza jár... óriási csalódás volt
2017. nov. 29. 18:07
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem jönne haza hozzánk ha nem főznék.
2017. nov. 29. 18:08
 14/32 anonim ***** válasza:
68%
Na így értem. Ha ebédelni megy haza logikus hogy oda megy ahol van kaja mint ezt valaki írta. Gondolom van egy időkeret amit az ebédre kap. Ezalatt jogos hogy nem babázni akar hanem enni és visszamenni dolgozni.
2017. nov. 29. 18:10
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Paroddal a gyerekvallalas ilyen egyet fizet kettot kap akciohoz lesz majd hasonlo. Egy gyereket szulsz, de kettorol kell majd gondoskodnod.
2017. nov. 29. 18:13
 16/32 A kérdező kommentje:
Ezt értem. Csak van olyan ismim aki ilyenkor menüs kajával haza megy. Lehet èn nem értem őt miközben a gyerekét is láthatná olyankor.
2017. nov. 29. 18:14
 17/32 anonim ***** válasza:
52%

Hát ne haragudj meg, de itt szerintem veled nem oké valami.

Tehát vagy éhezzen, vagy zabálja a szemetet, mert te nem főzöl, de azért menjen haza a gyerekhez. Doszt nem oszt nem szoroz az az 1-2 óra, amíg a szüleinél ebédel. Utána ugyan úgy hazamenne a gyerekhez. De ha nem főzöl éppen akkor haljon éhen vagy mi?

Persze, azt is aláírom ha egy férfi nem tud magáról gondoskodni, akkor nem kell vele lenni. Dehát könyörgöm ha ő dolgozik te pedig otthon vagy a gyerekkel, akkor igen is tessék meleg étellel hazavárni.

2017. nov. 29. 19:02
 18/32 anonim ***** válasza:
23%

Leszoktattad a házikosztról, mert te cseszel főzni... erre most meg vagy lepve, hogy máshova jár kajálni?

Remélem, a szexben eszedbe sem jut ez a fajta "leszoktatás", mert akkor tudod, hogy mire számíts...

2017. nov. 29. 19:15
 19/32 A kérdező kommentje:
18! Hetente 3szor főzök, szóval nincs elszokva. Ő a szüleihez akart járni hétvégente, arról is én szoktattam le, mert főzni akartam.
2017. nov. 29. 19:17
 20/32 anonim ***** válasza:
18%
Tudnám, anyám hogy tudott két 2 (majd 3) gyerek mellett is főzni...
2017. nov. 29. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!