Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti erre hogyan reagáltatok volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erre hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Párom már 40 is elmúlt, minden hétköznap haza jár ebédelni, feljött a babatéma kettőnk között. Én rákérdeztem akkor is haza járna-e ebédelni ha én itthon lennék az újszülött babánkkal. Erre gondolkodás nélkül annyit mondott, igen oda a szüleihez menne ha én nem főznék. Köpni-nyelni nem tudtam.
2017. nov. 29. 17:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Hát én már nem írok semmit, mert totál nem értelmezi sok ember itt miről van szó. Nem minden nap nem főznék, hanem csak akkor amikor nem lenne időm.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2017. nov. 29. 19:19
 22/32 anonim ***** válasza:
15%
És a gyerek mit fog enni, gyorskaját meg szemetet? Vagy csak heti 3szor fog enni ő is?
2017. nov. 29. 19:20
 23/32 A kérdező kommentje:
Babáról van szó!!!! Újszülöttről, mit nem értesz???? Annak nem kell főzni mint egy felnőttnek!!!!!!!!
2017. nov. 29. 19:21
 24/32 anonim ***** válasza:
82%

Na szóval. Arra akarsz kilyukadni, mikor megszületett a baba, utána x ideig, amíg otthon leszel vele, és el nem mész dolgozni, neked rosszul esne, ha nem menne haza hozzátok, ha pl te valami miatt nem tudtál főzni, ráadásul kifáradsz a baba miatt is, hiszen újszülött, és örülnél ha a férjed haza menne, vinne kaját valahonnan, és egy kicsit veletek is legyen. Gondolom a kérdező nem minden nap nem főzne, csak ha éppen nem.

Tiszta gáz amit a párod kijelentett. Mikor én szültem, esze ágába se állt anyucikához és apucikához rohangálni, hogy ők szolgálják ki. Hétvégente 1szer mentünk, mivel a párom felnőtt férfi, nem pedig dedós gyerek.

2017. nov. 29. 19:27
 25/32 anonim ***** válasza:
26%

De azt vágod, hogy a baba az nő, egy idő után kisgyerek lesz, ovis, majd kisiskolás?.. ÉS ENNIE KELL annak is.

Vagy rágja a körmét, ha épp nincs időd főzni?

Minek akarsz gyereket?

"Annak nem kell főzni mint egy felnőttnek!!!!!!"

A gyerekre meg anyja lévén mindig kell időt szakítani.

Egyébként meg ha lesz kaja, akkor haza is megy.

Minek költsön fölös pénzt menükre, amikor otthon normális kaja várja, és nem kell fizetnie sem érte?

Neked problémáid vannak..

Ne akarj még gyereket.

2017. nov. 29. 20:34
 26/32 anonim ***** válasza:
51%
Milyen anyja eteti? Mivan? Ti nem néztétek a maffiózókat Tony Soprano a dagadt szociopata maffiafőnök is hazajárt ebédelni az anyjához mert a "család a legfontosabb". Viccet félre téve, gondolom azért jár haza, hogy tartsa a kapcsolatot a szüleivel nem pedig azért mert magát nem tudja ellátni. Én is pl majdnem minden nap felhívom anyámat most akkor ez kva ciki és életképtelen vagyok? Nem azért hívom fel mert sírok ha nem hallom a hangját mint 5 évesen, hanem egyszerűen a szüleit ne hagyja már faképnél az ember. Már ha normális a viszonyuk persze...
2017. nov. 29. 20:51
 27/32 A kérdező kommentje:
Babárol van szó! Az első kb fél évről! Gőzöm nincs honnan vettétek a gyerek kifejezést meg hogy az is nő!! Azzal én is tisztában vagyok. Újjszülöttről írtam! Fél év után vissza mennék dolgozni. Csak arról az időszakról!
2017. nov. 29. 20:59
 28/32 A kérdező kommentje:
A szüleinél is menüs kaját eszik!
2017. nov. 29. 20:59
 29/32 A kérdező kommentje:

A kérdésemben:

"Én rákérdeztem akkor is haza járna-e ebédelni ha én itthon lennék az újszülött babánkkal. #

Mi nem volt ebben érthető?

2017. nov. 29. 21:01
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Olvasom a válaszolokat és ti komolyan nem tudtok szöveget értelmezni. Véleményem korábban is leírtam.
2017. nov. 29. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!