Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha a barátnőtök mindig csak félkész kaját főzne?
Tehát főzne minden nap, csak mondjuk olyasmit, ami fagyasztott, és csak ki kell sütni.
Pl gyros, rántott camembert, halrudacskák, spagetti szósszal. És készítene hozzá krumplipürét vagy rizst, ha szükséges.
Heti egyszer-kétszer lenne leves is.
Néha ha egész nap otthon van, főzne rendesen alapanyagokból, pl pörkölt, rakott kel, lazac sajtszószban, de nem miden nap.
Ha nektek nem kell főzni soha, és minden nap friss van, de csak félig a fagyasztóból, mert nem ér rá munka mellett.
Nekem a borsófőzelék sem tetszik a tej (befosok tőle), liszt és cukor miatt (nő tőle a seggem).
Nőként mondom. Szerintem a főzelékek se a legjobbak. Az ilyen rántás meg habarásos dolgok csak telítenek, de semmi vitamin nincs magában a főzelék lében, csak a borsóban. Azt meg ki lehet simán főzni magában.
De ugye, ugye, már várom, férfi mikor fog ilyet kérdezni, hogy baj-e, hogy csak ezt-azt főz.
Engem zavarna: ilyen kaját én szoktam csinálni magamnak.
Szóval ha már ketten vagyunk, akkor ugyan jusson már ennél jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!