Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mennyire szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire szóltok bele a barátnőtök költekezési szokásaiba?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, annyira máshogy áll ehhez mindenki.

Van férfiismerősöm, aki simán odaad 200 ezret a barátnőjének 3-4 napos időtartamra, hogy költse magára, de van olyan is, aki számonkéri a párján a saját keresetét is...

Mitől függ ez igazából?

2017. nov. 21. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem adok neki semennyit. Néha meghívom, aztán ő engem. Hiszek az egyenlőségben.
2017. nov. 21. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, az ő pénze, azt csinál vele amit akar. Meghívásnál meg kb egálba hívjuk meg egymást, annak a híve vagyok.
2017. nov. 21. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Szép kis ismerőseid vannak:DDD...privát prostit tart:DDD

Talán ott kell szólni, amikor élősködni akar.Mellette meg max jelezni, hogy "érdekesen gazdálkodsz" s gondolhatnál a jövődre is.

Persze, ezt emberre s kapcsolatra válogatja...

2017. nov. 21. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyenlőség híve vagyok. Max. felhívom a figyelmét arra, hogy épp valami marhaságra akar kiadni nagyobb összeget, de nem vitatom el a jogát ahhoz, hogy hülyeségre költse a saját pénzét. Az enyémet majd én költöm arra. :)
2017. nov. 21. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát,ha az én pénzemről van szó akkor van egy határ..pl az ilyen 200ezret odaadok aztán költsd el hülyeségre típus biztos hogy nem én vagyok.. nem arról van szó hogy nincs, csak én nem vagyok híve a fejetlen, esztelen költekezésnek.. amire kell, és fontos, az más.. sokszor veszek neki dolgokat is,csak úgy, szóval nem vagyok skót :) A saját keresetét meg mindenki arra költi amire akarja
2017. nov. 21. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Neki is van keresete, nekem is van keresetem. Mindkettőnk arra költi a sajátját, amire akarja. Ha elherdálná az összeset, és utánam tőlem várná, hogy eltartsam folyton, akkor gyorsan véget érne a kapcsolat.
2017. nov. 21. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel h nagy a távolság köztünk ezt mi úgy oldottuk meg, hogy mikor ő jön hozzám én állok mindent, mikor én megyek hozzá ő áll mindent...

És komolyan megleppet nem is egyszer. Lány létére úgy elkényeztetett sokszor, hogy azt sem tudtam hogyan viszonozzam

2017. nov. 21. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:

>Mitől függ ez igazából?

Például attól, hogy mennyit keres, milyen beállítottságú? Ez bármitől, mindentől függhet.

Én amúgy nem szólok bele a barátnőm költekezésébe. Azt, amiket megbeszéltük (ki mennyit dob a közösbe havonta), ő is tartja, én is tartom, azon felül nem szólunk bele. A nagyobb kiadásokat, spórolást persze egyeztetjük, de semmit sem kérünk számon egymáson.

2017. nov. 22. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Arra költi a saját pénzét amire akarja.

200 ezret 3-4 napra? Öket hívják luxus prostinak nem?

2017. nov. 22. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem kell, mert nem bxa el a pénzt :)

Exem viszont rendszeresen, csomó szarságot megvett, amire semmi szüksége nem volt... hát, egy évig sem bírtam vele - mert persze folyamatosan tőlem kéregetett.

2017. nov. 22. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!