Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire szóltok bele a barátnőtök költekezési szokásaiba?
Csak kíváncsi vagyok, annyira máshogy áll ehhez mindenki.
Van férfiismerősöm, aki simán odaad 200 ezret a barátnőjének 3-4 napos időtartamra, hogy költse magára, de van olyan is, aki számonkéri a párján a saját keresetét is...
Mitől függ ez igazából?
Szép kis ismerőseid vannak:DDD...privát prostit tart:DDD
Talán ott kell szólni, amikor élősködni akar.Mellette meg max jelezni, hogy "érdekesen gazdálkodsz" s gondolhatnál a jövődre is.
Persze, ezt emberre s kapcsolatra válogatja...
Mivel h nagy a távolság köztünk ezt mi úgy oldottuk meg, hogy mikor ő jön hozzám én állok mindent, mikor én megyek hozzá ő áll mindent...
És komolyan megleppet nem is egyszer. Lány létére úgy elkényeztetett sokszor, hogy azt sem tudtam hogyan viszonozzam
>Mitől függ ez igazából?
Például attól, hogy mennyit keres, milyen beállítottságú? Ez bármitől, mindentől függhet.
Én amúgy nem szólok bele a barátnőm költekezésébe. Azt, amiket megbeszéltük (ki mennyit dob a közösbe havonta), ő is tartja, én is tartom, azon felül nem szólunk bele. A nagyobb kiadásokat, spórolást persze egyeztetjük, de semmit sem kérünk számon egymáson.
Arra költi a saját pénzét amire akarja.
200 ezret 3-4 napra? Öket hívják luxus prostinak nem?
Szerencsére nem kell, mert nem bxa el a pénzt :)
Exem viszont rendszeresen, csomó szarságot megvett, amire semmi szüksége nem volt... hát, egy évig sem bírtam vele - mert persze folyamatosan tőlem kéregetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!