Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
4 Éve vagyunk együtt a parommal.Valasa után jöttünk össze,az exe azóta is próbálkozik olyan dolgokkal,hogy más már meg tepte volna😃 próbálkozik a paromnal !!! A gyereket amikor haza viszi.Most ,hogy babát várok mondtam a paromnak ,hogy mondja El hatha így le áll.Minden nap kifogás van h miért ne mondja el ,majd ekkor majd akkor.Pedig a gyereket is Fel kene készíteni h lesz teso.4 hónapos vagyok és rosszul esik.
2017. nov. 28. 21:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Előbb megoldjuk a problémákat, utána vállalunk gyereket. Most már mindegy.
2017. nov. 28. 22:06
 2/20 anonim ***** válasza:
43%

Felkészíteni? Mondjátok el. Ez hatalmas örömhír.

Gyerek anyjának lényegtelen tudnia. Azért lenne érdemes elmondani, hogy végre leszálljon szerelmedről. Szerelmed pedig merje megbántani. A lánynak is túl kell lépnie, és ha ingereket ennyire megfosztjátok tőle, és megy a szuper kedveskedés szerelmed oldaláról, nem fog tudni túl lépni, azt hiszi van esélye.

2017. nov. 28. 22:07
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem reagálod túl, sőt...

Lehet tart tőle a párod hogy mit szól hozzá a exe, de szerintem minél később tudja meg annál jobban fog kiakadni, meg ha megtudná hogy babát vársz valószínű hogy nem próbálkozna már annyira, mivel azért ez egy elég nagy dolog.

Szerintem beszélj vele hogy mi tartja vissza hogy elmondja.

2017. nov. 28. 22:09
 4/20 anonim ***** válasza:
Hàt pedig előbb utóbb a párod exe ugy is megfogja tudni .Ezt nem lehet örökké titkolni.Csak a kérdés az hogy ha kitudódik akkor hogy fog reagàlni a párod erre.Egyépként sztem a párod még bizonytalan még sztem kötődik az exhez igy meg ha még te is ott vagy 4éve melette és ennek ellenére ezt teszi ez eléggé àrulkodó .
2017. nov. 28. 22:11
 5/20 anonim ***** válasza:
Ez mindent elmond a ti kapcsolatotokról sajnos.. Ha valaki nagyon szereti a másikat,nem érdekli az ex,elmondja és kész..
2017. nov. 28. 22:16
 6/20 A kérdező kommentje:
ugyanezt mondom én is..... de ez mi dolgunk szerinte
2017. nov. 28. 22:28
 7/20 A kérdező kommentje:
nem tudom én azt érzem,hogy fel h mi lesz....gyereket ellene fogja nevelni ...
2017. nov. 28. 22:31
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem hinném a kötődés dolgot.Azert mentek szet mert nem érzett iránt a semmit .És nem akarta így le élni az életét.
2017. nov. 28. 22:34
 9/20 anonim ***** válasza:

Ja, de ha ilyen a csaj, akkor ha 5 hónap múlva tudja meg, akkor is ellene fogja nevelni.

Amúgy meg ez 50%ban a párod hibája. Ő zárhatta volna rövidre ezt a témát... csak annál próbálkoznak többször, aki nem mondd egyértelműen nemet. Sajnálom, de szerintem jobban kötődik az exéhez, mint kéne, ha ezt hagyja.

2017. nov. 28. 22:37
 10/20 A kérdező kommentje:
Én nem értem. mert mindig amikor haza jön elmondta ,h miket mond az ex .menjen vele szulinapra.. meg lett mondva h nem hogy gondolja ,Én nem is tudnam ezeket ha nrm mondaná el.Nem értem h miért van ez.Hiaba kérdezem csak az a válasz,hogy majd el mondja meg amúgy sincs közé hozza
2017. nov. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!