Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után tehetek még valamit hogy ujra összejöjjünk?
Figyelt kérdés
van valami biztos formula ami mindig beválik? mivel probálkozzak?2010. jún. 1. 14:44
2/17 anonim válasza:
Ha ilyen hülye vagy,akkor megértem azt a srácot...gondolom csaj vagy...
4/17 anonim válasza:
Ha lány vagy: hagyd ülepedni benne a dolgot. Amikor szakít azzal, aki majd utánad lesz, akkor lépj be az életébe és rohanni fog hozzád. Amíg ez nem történik meg, ne erőltess semmit.
Ha fiú vagy: keress más valakit és majd amikor minden jó lesz a más valakivel, akkor fog megjelenni nálad. Mi, lányok ilyenek vagyunk. Amikor elhagyunk egy fiút, akkor nem kell, hiszen valamilyen okból elhagyjuk. Amikor lesz neki valakije, akkor előbújik belőlünk a féltékenység és hódítani akarunk. Eleinte tartjuk magunkat, aztán meg kapálózunk... vagy én vagyok nagyon furcsa...
5/17 anonim válasza:
Biztos fiatal vagy még, szerintem ne akard visszaszerezni. Élvezd inkább a szabadságot!
6/17 anonim válasza:
07:41-es válasza tökéletes. Vagy már ketten vagyunk furák... :)
7/17 A kérdező kommentje:
26 vagyok, férfi.nagyon szeretem. nemhiszem hogy más potolhatná. nemkell m más. nemalszok csak 3 órát éjjelente. mindig ő jár a fejemben. lenne más de nemtudok nem a szerelmemre gondolni. ugyérzem kezdek megőrülni. nembirom már sokáig. két nap mulva születésnapom van és a program hogy a szobába sirok. nemtud jókedvem lenni. ízóta nem..
2010. jún. 9. 11:29
8/17 anonim válasza:
túlságosan kapaszkodsz.,ezért nem kellesz neki ..
10/17 A kérdező kommentje:
az utolsó nemistudja hogy férfiak nem szülnek gyereket? okos!
2010. jún. 9. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!