Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve vagyunk együtt, részemről csak szeretet. Mit tegyek?
Ő 24, én 29. Ő csinos és szeret (érzem, tudom), eljegyzést, családot akar. Megért, elfogad, az van, amit én szeretnék (nem is tetszik), picit naiv és butus, de aranyos. Szüleim 54, 59, nincs még unoka-erre tekintettel néha úgy gondolom, legyen, elleszünk.. De! Néha (még) szeretnék szerelmes lenni, így házasodni, stb. Valahol várok egy okos, öntudatos lányra, aki önmaga és ettől szép..
Mit tennétek?
Én ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te, csak egy picit könnyebb, mert mögöttünk nem 6, csak 3 év van (bár én ezt is rengetegnek érzem)...úgy érzem, mintha a 3 év alatt nem történt volna semmi, mintha megállt volna az idő de ennek ellenére 30 évet öregedtem volna, és mintha leéltem volna az életem. Ráadásul engem el sem fogad úgy a párom, ahogy vagyok, mert nem tetszik neki a nyitottságom és az, hogy kíváncsi vagyok a világra, azt akarja, hogy egy zárkózott remete legyek, aki maximum a boltba mozdul ki néha, de még akkor is féltékeny lesz az eladófiúra. Hónapok óta gondolkodom a szakításon és most, hogy elolvastam a kérdésed és a rá kapott válaszokat, döntöttem... remélem, te is helyesen döntesz és boldog leszel, akárhogy is folytatódik a történet. Nagyon félek én is ettől az egésztől, de úgy érzem, jobban megbánnám, ha így élném le az egész életem, mint ahogyan az elmúlt években.
21/L
14.31h: Mekkora igazság, erre nem is gondoltam.
15.21h: Én is úgy érzem, h elreppent ez a 6 év és csak öregedtem, butultam. Kívánom én is, h megtaláld a számításod!
Mindenkinek köszönöm a hsz.-okat, a legtöbb igen hasznos, és arra mutat rá, h bármi lesz, ez az én döntésem, az én harcom..az én életem.
ez nagyon aranyos volt:) figyelj, ne add fel. hasonlo szituban volt egy haverom. 5 eve volt a csajjal es o sem volt szerelmes, kb egyidos veled. o szakitott vele mert szerelmes szeretne lenni es szerelembol hazasodni
ez mindenkinek kijar. nagyon szoritok neked :)
Igen. Meg kellene lépnem, egyre inkább érzem, de nem szeretnék fájdalmat okozni neki, mert nem érdemli meg. Igaz, azt sem, amit pl. most csinálok.
Ugyanakkor taszít a bizonytalanság, sosem kerestem, így 30 felé még inkább kerülném, ahogyan engem kerül a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!