Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve vagyunk együtt, részemről csak szeretet. Mit tegyek?
Ő 24, én 29. Ő csinos és szeret (érzem, tudom), eljegyzést, családot akar. Megért, elfogad, az van, amit én szeretnék (nem is tetszik), picit naiv és butus, de aranyos. Szüleim 54, 59, nincs még unoka-erre tekintettel néha úgy gondolom, legyen, elleszünk.. De! Néha (még) szeretnék szerelmes lenni, így házasodni, stb. Valahol várok egy okos, öntudatos lányra, aki önmaga és ettől szép..
Mit tennétek?
ezért létezik elvileg a házasság
egy idő múlva mindenből "csak"szeretetet lesz.
simán ki lehet lépni mindegyikből
és egyetlenegy elhatározás elégnek kellene lennie ahhoz, hogy én már pedig ő mellette jóban rosszban kitartok, mert nem lehet mindig 5-6 évente lelépni és így leélni egy életet, mert nem lenne a végén az életednek fontos tartalma.
pl egy ismerősöm, aki házas, kicsi gyerekkel, látom rajta hogy nem szerelmes a feleségébe de maximális tisztelettel vállalja hogy őt elvette, a nő méltó párja lesz, a családjáért él és mégcsak nem is néz félre, nem is gondol bele. sziklaszilárdan kitart tűzön-vizen át a meghozott döntése mellett, mert ő az, aki tényleg komolyan gondolkodik, és nem a lángolások után rohangál.
Én is hinni szeretnék, akarok a szerelemben, bármilyen nyálasan hangzik. Jól érzed, talán az kell, h "küzdeni" kelljen a lányért, h ne engedjem el magam, ne legyek pocakos, fingós, lusta forma.
Arra már rájöttem, h a külső másodlagos (egyedül a kövér nőket nem tudom szeretni), mert a szépség úgyis múlandó, amiért morállal fizetünk.
Én tudom, hogy a boldogságom egyetlen akadálya én vagyok:)
De mint a kérdezőnek, nekem is volt olyan kapcsolatom, aminek az 5. évében még nemhogy égett a tűz, lángolt a k.urvaisten is.
El lehet fogadni mindent, és le is lehet élni egy komplett életet ebben a nagy kompromiszumban, csak miert KELLEME?
Szia!
Lehet az kellene neked kedves kérdező, hogy érezd, könnyen elveszítheted a párod. És akkor megtanulnál küzdeni érte, visszanyerni a bizalmát, szerelmét, és újra belé tudnál szeretni.
23/Nő
14:23
A kockázatkerülés vezett ide.Nincs garancia, csak lehetőség.Most meg lehetőség sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!