Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 éve vagyunk együtt, részemrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyunk együtt, részemről csak szeretet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő 24, én 29. Ő csinos és szeret (érzem, tudom), eljegyzést, családot akar. Megért, elfogad, az van, amit én szeretnék (nem is tetszik), picit naiv és butus, de aranyos. Szüleim 54, 59, nincs még unoka-erre tekintettel néha úgy gondolom, legyen, elleszünk.. De! Néha (még) szeretnék szerelmes lenni, így házasodni, stb. Valahol várok egy okos, öntudatos lányra, aki önmaga és ettől szép..

Mit tennétek?

2010. jún. 1. 10:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

ezért létezik elvileg a házasság

egy idő múlva mindenből "csak"szeretetet lesz.

simán ki lehet lépni mindegyikből

és egyetlenegy elhatározás elégnek kellene lennie ahhoz, hogy én már pedig ő mellette jóban rosszban kitartok, mert nem lehet mindig 5-6 évente lelépni és így leélni egy életet, mert nem lenne a végén az életednek fontos tartalma.

pl egy ismerősöm, aki házas, kicsi gyerekkel, látom rajta hogy nem szerelmes a feleségébe de maximális tisztelettel vállalja hogy őt elvette, a nő méltó párja lesz, a családjáért él és mégcsak nem is néz félre, nem is gondol bele. sziklaszilárdan kitart tűzön-vizen át a meghozott döntése mellett, mert ő az, aki tényleg komolyan gondolkodik, és nem a lángolások után rohangál.

2010. jún. 1. 13:08
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen is van olyan szerelem hogy évekig tart, újra és újra fellángol, és izgalmas, őrületes, mintha csak tegnap kezdődött volna. Én lelépnék a helyedben. Ha valakit igazán szeretsz, akkor nem érzed ezt a punnyadást, amit most te. Voltam 16 évig házas, éltünk békében, nyugalomban, csak épp a só hiányzott. Most 5 éve van kapcsolatom, szerelmes vagyok, imádom a párom, és ő is engem. Neked nem olyan odaadó csaj kell mint aki most van, neked kell a határozottság, hogy küzdj érte nap mint nap, a szenvedély, valami ilyesmit érzek. Butaság lenne most vele összeházasoni és főleg gyereket csinálni. A párom pont ezt tette mint te. Elvett egy nőt, pedig érezte hogy nem kellene,de az együtt töltött idő, meg a szeretet, stb. Gyerek is lett, aztán betelt a pohár és félrekefélt velem. Pár kemény év után együtt élünk, minden pénzt megér, de ha okosabbak lettünk volna, nem várunk eddig a szaros kis lankadt életünkben punnyadva, hanem mielőtt gyereket csinálunk jobban meggondoljuk hogy kinek, kivel. Hidd el, van olyan akit sok sok év után is tudsz imádni. Aki mer az nyer. Lépj, az a becsületes, minthogy megcsalod meg otthagyod majd őt.
2010. jún. 1. 13:11
 23/39 anonim ***** válasza:
12:37 És mégis mitől lennél boldog? Kiváncsi lennék rá. Az, hogy boldog vagy-e, vagy nem, szerintem attól függ, hogy meg vagy-e elégedve azzal, ami körülvesz, illetve el tudod-e fogadni. Állításod szerint feleséged szeret és mindent megad. Akkor miért nem tudod elfogadni? Peóbáltál vele beszélni, hogy valamit változtassatok, vagy egyszerűbbnek tűnik megrúgni a port? Az, hogy mennyire élsz minőségi életet, rajtad is múlik és főleg rajtad, nem csak a párodon. Attól, hogy nem vagy szerelmes a párodba, még élhetsz vele boldogan.
2010. jún. 1. 13:15
 24/39 A kérdező kommentje:

Én is hinni szeretnék, akarok a szerelemben, bármilyen nyálasan hangzik. Jól érzed, talán az kell, h "küzdeni" kelljen a lányért, h ne engedjem el magam, ne legyek pocakos, fingós, lusta forma.

Arra már rájöttem, h a külső másodlagos (egyedül a kövér nőket nem tudom szeretni), mert a szépség úgyis múlandó, amiért morállal fizetünk.

2010. jún. 1. 13:19
 25/39 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy a boldogságom egyetlen akadálya én vagyok:)

De mint a kérdezőnek, nekem is volt olyan kapcsolatom, aminek az 5. évében még nemhogy égett a tűz, lángolt a k.urvaisten is.

El lehet fogadni mindent, és le is lehet élni egy komplett életet ebben a nagy kompromiszumban, csak miert KELLEME?

2010. jún. 1. 13:19
 26/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet az kellene neked kedves kérdező, hogy érezd, könnyen elveszítheted a párod. És akkor megtanulnál küzdeni érte, visszanyerni a bizalmát, szerelmét, és újra belé tudnál szeretni.

23/Nő

2010. jún. 1. 13:53
 27/39 anonim ***** válasza:
13:19 Nem kell. De mi rá a garancia, hogy a váltás minőségi lesz? Semmi. Ha pedig ennél rosszabb lesz, akkor feleslegesen keseríted meg valakinek az életét. Mert hogy más életét is befolyásolod ezzel és nem csak a Tiedet. Akárhogy is, de felelős vagy érte. Persze nem szeretnélek Benneteket megítélni, mert nem ismerlek Titeket, sem a szituációt és a környezeteteket. De ennyi infóból nekem ez e a véleményem.
2010. jún. 1. 14:23
 28/39 anonim ***** válasza:

14:23

A kockázatkerülés vezett ide.Nincs garancia, csak lehetőség.Most meg lehetőség sincs.

2010. jún. 1. 14:31
 29/39 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen nem szabad lekötnöd egy olyan nő mellett magad aki már nem tud tűzbe tartani.Ha gyerek is lesz még jobban fogsz vágyni más nőkre.Ne azért akarjál gyereket a párodtól,mert még nincs a szülőknek unoka.tapintatosan közöld vele,hogy kiszerettél belőlle.Mind a kettőtőknek jobb lesz így!!!
2010. jún. 1. 14:58
 30/39 anonim ***** válasza:
14:31 Már kezdem érteni. Nagyon másképpen nézzük és látjuk a világot, ami nem baj. Nem vagyunk egyformák, nem egyféle képpen gondolkodunk, persze nem biztos, hogy ahogy én gondolom, az a jó. Mindenesetre a helyetekben, a kérdezővel együtt megpróbálnám a párom érdekeit is figyelembe venni a sajátjaitok mellett. Valamint belegondolhatnátok Magatokat egy fordított helyzetbe is, ti mit szólnátok hozzá. Mert jó csávó vagy, mindent megteszel neki, mert oda vagy érte de neki ez kevés és megcsal, elhagy. Gondolom, akkor büdös k*rva lenne. Vagy akkor is ilyen megértő lennél?
2010. jún. 1. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!