Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 éve vagyunk együtt, részemrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyunk együtt, részemről csak szeretet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő 24, én 29. Ő csinos és szeret (érzem, tudom), eljegyzést, családot akar. Megért, elfogad, az van, amit én szeretnék (nem is tetszik), picit naiv és butus, de aranyos. Szüleim 54, 59, nincs még unoka-erre tekintettel néha úgy gondolom, legyen, elleszünk.. De! Néha (még) szeretnék szerelmes lenni, így házasodni, stb. Valahol várok egy okos, öntudatos lányra, aki önmaga és ettől szép..

Mit tennétek?

2010. jún. 1. 10:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

11:05-öst nagyon sajnálom, borzasztó lehet így élni.

Kérdező nem tudom mire vársz még. 30 éves vagy az isten áldjon meg mit akarsz ? úgy járni mint a 11:05-ös? azt hiszed van több életed ? Mert akkor szólok, hogy nincsen.

2010. jún. 1. 11:58
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

11:58

Hidd el lehet olyan helyzetbe kerülni amikor bár egyértelmű, hogy mit kellene csinálni, maga a lépés rettenetesen sokrétű és bonyolult.

Párszor indultam 0ról újra és újra ,kell hozzá nagy erő és kitartás.

Egy ilyen döntésnek könnyen lehet az a vége, hogy méglejjebb csúszik az ember.nemcsak mentálisan, de exisztenciálisan is. Mind1, nem hiszem, hogy ezt ma fogom megoldani:)

2010. jún. 1. 12:13
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert neki ketyeg a biológiai órája ne vedd el.

Találsz jobbat.

2010. jún. 1. 12:20
 14/39 anonim ***** válasza:

Én is nangyon sajnálom a 11:05-öst, borzasztó lehet egyfolytában kényszerből félrekefélni. Az a szemét asszonya meg, aki szereti, dögöljön meg.

Tudomásul kell venni, hogy a szerelem nem örök! a kérdezőnek, a 11:05-ösnek, meg itt még egy-két embernek (gondolom, fiatalok vagytok) az a legnagyobb baja, hogy önző és elégedetlen! van egy szép párja, aki szereti és mindent megtesz érte, de neki ez nem elég, neki legyen okos is és szerelmes akar lenni. Miért nem fogadod el a helyzeted, elégedsz meg annyival amid van? Miért akarsz még többet? van, akinek ennyi sem jut és a fele ennyinek is örülne. Neked ven, de kevés. Meg lehet nézni a válaszokat is. szegény fiú, hagyd el, ez borzasztó lehet így. A másik oldallal miért nem foglalkozik senki? azzal a nővel, aki éveken keresztül mindent megtesz a kedveséért? Neki az a legnagyobb bűne, hogy a "kedvese" újra szerelemre vágyik. Lehetsz újra szerelmes, az sem fog tovább tartani, mint ez. Sőt, valószínűleg még eddig sem. Miért nem próbálsz meg boldog lenni azzal, ami van? Szerintem megbánod, ha elhagyod. De Neked kell tudnod, mit akarsz az élettől. Olyan ember nincs, aki 100%-osan életed végéig kielégíti az elvárásaidat és örökre szerelmes leszel bele.

2010. jún. 1. 12:21
 15/39 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem ezt az egészet,hogy mit kell vitatkozni ezen.én még csak 23 éves lány vagyok de nem tervezek és soha nem is terveztem esküvőt.manapság...el vagyunk cseszve mi emberek.ha a szerelem elmúlik továbbállunk,és keresünk mást.nem kell sajnálni azt aki házasságot köt és rájön ,hogy mégsem jó.nem kell házasodni.amúgy mindenki maga dönt arról,hogy mi lesz a lángolás és rózsaszín köd után.lehet még abból szerelem,hogy nincs lángolás.nem azonos a kettő.ha mindenki a jó kapcsolat fenntartásán dolgozna nem maradna ideje hülyeségekre,meg félrejárni.
2010. jún. 1. 12:30
 16/39 A kérdező kommentje:

11.58h: ez is igaz, ez is egy nézőpont, egy nőé, amivel szintén azonosulni tudok. Empátia vagy határozatlanság (céltalanság) ez a részemről? Nem tudom. Ezért szeretnék olyan nőt, aki okos (és így irányít).

Volt egy lány, amikor 20 körül voltam..őt úgy szerettem az utsó pillanatban is, mint az elsőben vagy bármikor a 4 év alatt. Talán ő volt az igazi és minden más limonádé.

2010. jún. 1. 12:32
 17/39 A kérdező kommentje:
Bocsesz, az előző komment 12.21h-hoz szólt inkáb..
2010. jún. 1. 12:35
 18/39 anonim ***** válasza:

12:21

IGEN ez volt az a gondolatmenet ami ide juttatott, ha 4 évvel ezelőtt megkérdezel, akkor szerintem ugyanezekkel a szavakkal érveltem volna.

Van aki képes ilyen kopromisszumot kötni,valaki meg nem igen életem végéig élhetnék egy jó csajjal, egy kényelmes középosztálybeli életet kutyával jó keresettel.

CSAKHOGY az élet nem racionális döntések sorozata, amiket ha ésszerű kompromisszumokkal vegyítek akkor BOLDOGNAK KELL ÉREZNI.

Erre én és a kérdező a jó példa. Én meghoztam a racionális döntéseimet, választottam egy lányt aki minden szempontból tökéletes, szerettem,(nem szterelemmel, de szerettem)Ő imád, mindent megkapok,és mégsem az lett az eredmény mint amit várt az ember.Az érzelmeket nem lehet racionális érvekkel megtámogatni.

Azok csak vannak.

2010. jún. 1. 12:37
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak nálunk én vagyok a lány 27, barátom 28...mi 5 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, tisztelem, de részemről ez már csak szeretet...Már nem kívánom, olyan mint egy testvér...Azon gondolkodom, hogy tényleg szabad-e huszonévesen beletörődni abba, hogy csak a szeretet maradt. De amikor belegondolok, hogy mennyire nehéz normális társat találni, akkor mindig úgy érzem, hogy meg kell becsülnöm ami van és maradnom kell mellette. Ő nagyon szeret, tudom, hogy soha nem hagyna el.
2010. jún. 1. 12:57
 20/39 anonim ***** válasza:

a párkapcsolatok nagy része 6 év után ugyanerre a szintre jut el, függetlenül attól, hogy szerették-e egymást előtte

átalakul szeretetté

és valljuk be a nők nagy része nem túl okos, butuskább, mint a férfiak, direkt ilyeneket választunk, mert nem ez a lényeg a szemünkben

aki meg okos, az általában felvág rá, túl emancipált lesz, törtető és nem vonzó, mint nő

én megpróbálnék keresni mellette egy jó kapcsolatot, akivel ha jól alakulnak, akkor le tudok lépni

2010. jún. 1. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!