Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog amit megbocsátottál a párodnak?
Szerencsére nagyon durva dolog (megcsalás, hazudozás, lopás, függőség nem volt, nem is anyu pici fia szerencsére, hogy anyósjelölttel szemben ne mellém álljon) nem nagyon volt.
Amik megmaradtak bennem:
- egyszer akkor is megdugott, amikor mondtam neki, hogy éppen fáj (mármint én is akartam volna az elején, de iszonyatosan fájt... csak azt hitte, simán csak száraz vagyok még lent, és folytatta)
- megígérte nekem, hogy fizeti az egyik utazásunkon az én részemet is, mert rossz anyagi helyzetben voltam (akkor mondtam, hogy van olyan opció, hogy akkor itthon maradunk)... aztán az utazás előtt egy héttel jött, hogy na akkor adjam oda neki a részem lehetőleg minél hamarabb. És ezt 2x is eljátszotta. Akkor leültünk megbeszélni, hogy ez nem így megy, és ilyet csak akkor ajánljon fel, ha emlékszik is rá és komolyan is gondolja.
- egyszer otthon vitatkoztunk, akkor igazat adott nekem... aztán utána nagy társaságban, nyilvánosan jegyezte meg, hogy hát gondolkodtam, és mégsem volt igazad, hisztiztél. Akkor félrevontam, és megbeszéltük, hogyha tényleg így gondolja, akkor sem nyilvánosan, nagy társaságban mondunk ilyet. Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem hisztiztem, de nem ezzel volt a nagyobb bajom :)
Akkor is leírom, bár le fogtok pontozni.
Szóval 11-es, a barátod továbbdugta beléd a farkát, amikor kérted, hogy ne, mert fáj. És te ezzel az emberrel még együtt vagy?
A többi dolog meg hab a sza...ros tortán. Engedd meg, hogy gratuláljak a választásodhoz!
Nem volt.
Exnek ellenben sok szemétséget megbocsátottam (első kapcsolat, megalázás, szexuális agresszió, stb.)
28n
14-es, legalább minket ne nézz már hülyének!
Ilyen NINCS, ha megmondod, hogy fáj, KIVESZI és elmegy a szádban, rajtad, stb., de NEM dug tovább.
Idióta állat az ilyen, és hidd el, LESZ még többször is.
Érdekes, nekem elég, halkan megjegyezni a párom felé, hogy fáj, amit csinál, bólint, és veszi is ki (hiába van totál elmerülve bennem-rajtam), nem továbbdug, mint egy agynélküli véglény.
Első kettön jót röhögtem!! Na de #5 :0 egy pasit akart kipróbálni?? Ez elég beteg akármilyen ittas is :0
Én sok vitánál már észre sem veszem ha ráncigál vagy szorongat..:( vele járója...Néha lekezelően beszél velem....
Illetve többszöri megcsalás....:/ De a 3. legutóbbi eset már nagyon betett nekem s nincs több megbocsájtás!!!!
Egyszer az is elfogy!!!!
Kérdező!! Mi történt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!