Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog az ha párunk akivel élünk tartja a kapcsolatot az exével?
Nem ilyen szinten nem lenne az nekem sem.
Nem kell szembeköpni egymást az utcán, de bőven elég ha fél évben egyszer megkérdezik egymástól, él-e még kb, az smsezegtések, emailezgetések, stb elég sokunknak nem tetszenének.
A másik meg az, hogy erről az elejétől hazudik.
Ha nincs ebben semmi, akkor miért kell titkolni?..
Valószínűleg azért, mert fordított esetben neki sem tetszene.
Teljesen rendben lehetne a kapcsolatod attól, hogy egy vagy több exével jóban van. Én mindegyikkel igyekszem. Ő meg alapvetően gyáva, de konkrétan azért titkolódzik és hazudozik, mert egy birtoklómániás hárpia vagy.
Ha ez az összes bajod akkor hagyd békén. Ha meg minden másban ilyen ellentétes életfelfogásotok van, akkor hagyjátok egymást békén.
Nekem az esküvőmre majdnem egy exem csinálta meg a hajam, csak végül úgy döntöttem, hogy simán befonom előző este és hagyom lógni, mert az akkor még fenékig érő szőke hajam úgy volt a legszebb. :) A férjem egy szóval sem mondta, hogy zavarná ez. Ő pedig a mai napig hetente jár abba a társaságba, ahol a nagy, beteljesületlen plátói szerelmével is találkozik, mert közös a hobbijuk.
8 éve együtt vagyunk, soha, egy percre sem okozott problémát egyikünk exe sem. A titok neve bizalom. :)
Az ex nejemmel én is tartom a kapcsolatot, jó a viszony, néha összejárunk beszélgetni úgy kb havi 4 szer. Amikor épp nem volt barátnőm akkor ilyen alkalmakkor szex is volt köztünk.
Ha van barátnőm akkor a szex tabu, sose csalnék meg senkit. De ilyenkor is szoktunk találkozni néha és beszélgetünk.
A mostani barátnőm (1,5 éve vagyunk együtt) iszonyúan féltékeny az EX nejemre, eleinte elmondtam neki ha találkoztunk, abból mindig balhé lett, féltékenykedés veszekedés, cinizmus.
Mostmár nem mondom el, nem akarok konfliktust. Ettől függetlenül sose csalnám meg, ezt csak ő gondolja így a női agyával, hogy ha találkozunk akkor biztos szex is van.
Szerintem a te párod ugyanebben a cipőben jár, rákényszerült hogy hazudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!